Party Blog: Supremacy [zaterdag 26 september 2015]

Mark Hofman | 29 september 2015
party reports


Party: Supremacy

Locatie: De Brabanthallen, den Bosch

Line-up: Luna, Hard Driver, Artifact, E-Force, Digital Punk, Minus Militia, Delete, Adaro, Ran-D, Act of Rage, Radical Redemption, Sub Sonik, Warface, Miss K8, MC Nolz

Datum: zaterdag 26 september 2015

Reporter: Nina van Zelst

Het is tijd voor het eerste nachtfeest van het seizoen, en wat voor één. Supremacy, beter bekend als hét raw hardstyle event van het jaar. Waar in 2014 de eerste editie plaatsvond, is het in 2015 keihard terug met een killer line-up en trekt het inmiddels bezoekers vanuit de hele wereld. Dit jaar wordt mijn eerste Supremacy en wat heb ik hier zin in!

Flame on the brain

Bij aankomst draaide Luna de eerste set van de avond; een heerlijke inkomer zowel raw als euforisch. Hoewel de avond nog maar net begonnen was stond de zaal al redelijk vol met dedicated fans, die nú al optimaal los gingen. Je ziet niet vaak dat aan het begin de avond alle voetjes al van de vloer komen, de sfeer zat in ieder geval goed! Ook wij gebruikten dit moment om in alle ruimte los te gaan, en toen de track ‘Torture’ ook nog eens gedraaid werd was de toon van deze nacht gezet; rammen maar!

Witness the scream of Supremacy

Terug van het rondjes lopen (hoort erbij hè) was er iets veranderd; er hing een Digital Punk in de lucht! De maker van het anthem ‘Supreme’ draaide op enkele meters hoogte midden in het publiek zijn set. Terwijl het anthem door de speakers klonk, werd er prachtig vuurwerk afgestoken en vlogen de lasers je om de oren. Je wist niet wat je overkwam, zo mooi! Nog steeds springend in een hangende dj-booth draaide Digital Punk een geweldige set, en gouden tracks als ‘Psycho’, ‘Rebel to the Grave’ en ‘Black Demon’ kwamen voorbij. Wat was het genieten geblazen, wat een show.

Delete VIP

Delete primeerde op Supremacy zijn nieuwe live-act: Delete VIP. Delete VIP is niet alleen de eerste keer dat deze dj live draait, hij beloofde ons een exclusief optreden met het oog op variatie in de muziek. En of hij dit waar maakte! Vocals uit andere tracks van Delete werden gemixt met nieuwe nummers: de remixen vlogen je om de oren, gevolgd door de hardste bass en zelfs zijn nieuwe track ‘Dismissed Again’. Potverdorie, wat was ook dit weer lekker, een half uur vol gas. We hebben er weer een mooie live-act bij dames en heren!

Warface - #T9C

Waar Warface vorig jaar ook al een album uitbracht, is hij terug op Supremacy voor zijn tweede album release: The 9 Circles. Hij draaide een geweldige set met de nieuwe tracks van zijn album als ‘Fuck you, pay me!’, ‘Deception’ en ‘F#ck the Drummachine’. Vuurwerk hier, lasershow daar, Art of Dance heeft alles uit de kast gehaald net als Warface. Hij stond samen met alle feestgangers los te gaan. De vuisten vlogen weer in het rond en het zweet stond op ieders voorhoofd; zo hoort het!

Het allermooiste feestje

Supremacy staat voor snoeien, zagen, hakken, rammen en stampen. Begint je buik te kriebelen elke keer als er een raw track gedraaid word, dan is Supremacy jouw place to be; harder dan dit word het niet. We zijn deze nacht getuige geweest van zoveel memorabele momenten, dat ik niet eens tijd heb gehad jullie te vertellen over hoe sterk E-Force’s intro was, hoe lekker de set van Radical en Act of Rage was, en hoe hard Miss K8 het feest afsloot. Supremacy heeft mijn verwachtingen waargemaakt en zelfs verbeterd, het is niet voor niets dat dit event pas bij de tweede editie al zo populair is. Art of Dance, thank you for having me en ik zie jullie zeker weten volgend jaar!

Plus

  • Podium
  • Show
  • DJ’s
  • Sfeer
  • Lasers

Min

  • Warmte! Het zweet condenseerde zelfs en het regende vervolgens zweet.. Ieuw!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws