Partyreport: Sam Feldt Invites You

Kyra | 22 oktober 2018
party reports

Party: Sam Feldt Invites You
Locatie: Scheepvaartmuseum, Amsterdam
Line-up: Sam Feldt, The Him, Lvndscape
Datum: 17 oktober 2018

Van 17 tot en met 21 oktober stond de dancewereld weer in de teken van het Amsterdam Dance Event. Tijdens deze week zijn er meer dan 2.500 dj’s die verdeeld over 200 venue’s  in Amsterdam hun kunstje laten zien.

Wij mochten ADE afkicken op 17 oktober met Sam Feldt Invites You in het Scheepvaartmuseum. Een heel speciaal feestje, want je kon alleen persoonlijk uitgenodigd worden door Sam Feldt. Er waren geen tickets te koop voor dit evenement. Door middel van winacties, bootvouwkunsten en video’s ontrafelen kon je een plekje bemachtigen op de gastenlijst. 200 Heartfelders konden deze avond exlusief genieten van Sam Feldt en zijn live band.

LEES OOK: Partyreport: Martin Garrix op ADE

Het Scheepvaartmuseum

Wij keken onze ogen uit bij aankomst bij het Scheepvaartmuseum, wat een schitterende locatie. Deze unieke locatie ligt aan het IJ en vanuit het witte monumentale gebouw uit 1656 kijk je uit op een gigantisch VOC-schip. Bij binnenkomst moest je je melden, kreeg je een bandje voor een kluisje en kon je zo doorlopen naar de zaal. Met een drankje in onze hand gingen we de eerste DJ op de line-up maar eens checken. Aan Lvndscape om de avond te openen.

Sam Feldt Invites You Poster

Sam Feldt en live band

Sam Feldt had zijn liveband meegenomen bestaande uit een trompettist, saxofonist en een gitarist. We hebben wel vaker shows van hem en zijn band meegemaakt, maar door de kleine ruimte was de muziekbelevenis nu veel intenser.  Uiteraard draaide hij al zijn grote hits zoals ‘Show me Love’, ‘Summer On You’ en ‘Fade Away’. Ook zijn nieuwe nummer ‘Heaven’ met zang van de Amerikaanse acteur Jeremy Renner (van o.a. de Avengers-films) kwam voorbij.  Na zijn optreden namen de heren van The Him het over en was er de mogelijkheid om met de dj op de foto te gaan.

Feldt nam zeker de moeite om met al zijn fans op de foto te gaan en een praatje te maken. Zo hebben wij hem ook even kunnen spreken. Hij wist ons te vertellen dat zijn knie weer volledig was genezen na zijn scooterongeluk in juli, waarbij hij een gemene breuk opliep. Dat was ook wel te zien aan hoe hij die avond weer springend achter de dj-tafel stond. Hij vertelde over zijn invites only-feestje en hoe blij hij was dat hij eindelijk iets terug kon doen voor zijn fans. Ook zijn drukke ADE-schema kwam ter sprake, waarbij de promotie van zijn nieuwe anti-katerdrankje ‘Always Bright’ ook een deel was.

We kijken terug op een hele toffe avond. Het was zeker een unieke ervaring om één van de 200 genodigden te zijn. Het was ook leuk om te zien dat Sam Feldt alle tijd nam voor zijn fans. Ook het enthousiasme waarmee hij en zijn band optraden was aanstekelijk. Een superfeest om ADE mee te beginnen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws