Partyreport: X-Qlusive Da Tweekaz

Setney Blans | 5 februari 2019
party reports

Zet de Jagermeister maar koud...

Het was weer tijd voor een X-Qlusive beukfeestje. Dit jaar viel de keuze op Noors dj-duo Da Tweekaz. Deze toppers maken al jaren deel uit van de hardstyletop. Prachtige line-up overigens, samengesteld door de hoofdrolspelers, met onder andere Coone, Code Black, D-Block & S-te-Fan, Sub Zero Project, D-sturb en MC Villian.

X-Qlusive

Omstreeks 23.00 uur stonden wij in de hoofdzaal van het feestpaleis. De legendarische AFAS staat bekend om zijn loepzuivere, keiharde geluid en verfijnde akoestiek. Het voelt altijd als thuiskomen in de AFAS. Ondertussen draaiden Refuzion en Sephyx: de ene heerlijke knaller na de andere vlogen ons om de oren. Om 00.00 begon Code Black met knallen dat rond 01.00 uur werd overgenomen door het Noorse dream team Da Tweekaz. De sfeer zat er goed in. Alle zintuigen werden geprikkeld en de in Da Tweekaz outfits geklede fans waren door het dollen heen. Wat ging het los, zeg. Iedereen zong de melodie uit volle borst mee.

Da Tweekaz maakte deel uit van vier liveacts, waaronder Dirty Workz Elite, Sub Zero en Tweekacore. Geweldige beukers. De energie die vrijkomt in een stampvolle Da Tweekaz-fanzaal is intens.

De set van Dirty Workz Elite (Da Tweekaz, Coone en Hard driver) draaide heerlijk. De sfeer is gedurende de hele nacht fantastisch en zakt niet één keer in. Deze avond vliegt voorbij. Destructive Tendencies sloot af om de laatste restjes eruit te stampen. Dus we gaan nog één keer, volledig volgas, met een glimlach van oor tot oor.

Het teruggekeerde X-Qlusive feestje is niet zomaar een Q-dance feestje, maar met het Da Tweekaz-merk thema, volledig authentiek. In iedere set, in ieder detail, vind je iets terug van de pure passie waarmee deze mannen draaien. Dit is een nacht waarop we met een zekere voldoening terugkijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws