PS interview: Manhattan

Partyscene Redactie | 22 oktober 2008
party reports

De Arnhemse club Manhattan heeft Revu’s Nachttempel award 2008 gewonnen. Meer dan 11.000 stemmen kwamen binnen voor de prijs die jaarlijks aan de beste club van Nederland wordt uitgereikt. Manhattan hield Club Noa in Leeuwarden en Escape Venue in Amsterdam achter zich.

De club aan de Korenmarkt wordt door de stemmers regelmatig dé club van Gelderland genoemd. Ze prijzen het grote aanbod aan aanstormend dj-talent zoals mr. Franky Rizardo. De voormalige paardentramremise biedt gemoedelijke avonden aan met vooral house, maar ook soul en lichte R&B. De bezoekers zijn enthousiast over de omvang van de club: niet te groot (800 personen) en daardoor gezellig. Ook de klantvriendelijke prijzen en het geschikte personeel vallen in de smaak.

Partyscene stelde Patricia Knijnenburg, die sinds 2000 eigenaresse is van Manhattan, enkele vragen.
Manhattan crew
Hadden jullie het verwacht?

Totaal niet! We vonden de nominatie al erg bijzonder, zo tussen al die grote en bekende clubs. We hadden zelf verwacht dat Escape zou winnen, een erg mooie club die al lang bestaat. Net als wij, we bestaan alweer bijna 25 jaar. Gisteravond hebben we het goed gevierd, we zijn tot 04.00 doorgegaan in Amsterdam. Morgenavond gaan we het met al onze klanten nogmaals vieren, iedereen krijgt een gratis Nachttempel cockail bij binnenkomst, en we hebben nog wat verrassingen in petto.

Hoe hebben jullie de stemmen vergaard?

Via de banners op onze website en hyves, posters en reclame ervoor in Manhattan zelf. En daarnaast via de mailing, personeel, en onze klanten opgeroepen te stemmen.

Wat gaan jullie met de 10.000 euro prijzengeld doen?

De datum voor dit Nachttempel feest overleggen we nog met Revu, maar het staat vast dat wij heel graag een super dubbeldik feest gaan geven: dubbel omdat we de Nachttempel verkiezing hebben gewonnen en om ons 25 jarig bestaan te vieren! We willen een grote buitenlandse artiest, bijvoorbeeld Dr. Lektroluv, die anders bijna niet te betalen is voor een kleinere club als Manhattan.

Wat willen jullie tenslotte nog kwijt?

We willen iedereen die op ons gestemd heeft hartelijk bedanken, we zijn super blij en trots met deze prijs!

www.manhattan.nlPatsers @ Manhattan Arnhem

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws