Nachttempel Verkiezing: Outland

Partyscene Redactie | 15 oktober 2008
party reports

Revu’s Nachttempel, de zoektocht naar de beste club van Nederland, is weer begonnen en Partyscene is uiteraard weer partner in dit spektakel. Want vanaf deze week presenteren de 25 genomineerde clubs zich hier op Partyscene. Daarin vertellen ze hoe zij denken te gaan winnen en waarom zij de verkiezing moeten winnen.

Revu organiseert de verkiezing voor de vijfde keer op rij en op www.revu.nl/nachttempel kan je al de genomineerde clubs vinden en tot 19 oktober 12.00 stemmen. De beslissende stem ligt zoals altijd bij het uitgaanspubliek. De clubbers kunnen als geen ander bepalen waar ze de beste service krijgen, het beste geluid horen, het vriendelijkst worden geholpen, de meest innovatieve programmering krijgen voorgeschoteld en de vooruitstrevendste acts zien.

Revu zoekt een waardige opvolger voor Las Palmas (Rotterdam), Paard van Troje (Den Haag), Doornroosje (Nijmegen) en Patronaat (Haarlem). De winnende club mag zich een jaar lang Revu Nachttempel 2008 noemen en krijgt een geldprijs van 10.000 euro om het Nachttempelfeest mee te organiseren. Hier vind je een overzicht van de clubs die zich tot nu toe gepresenteerd hebben:

www.partyscene.nl/news/nachttempel

Kees van Beurden van Outland aan het woord.

Waarom zouden jullie moeten winnen?

Outland zou moeten winnen omdat het zich inmiddels heeft bewezen als een club die een reflectie is van haar stad. Originaliteit gemixt met een diversiteit aan stijlen; alles komt samen in Outland. 

Als jullie winnen, wat voor feest gaan jullie dan geven?

Wanneer wij winnen zullen wij een feest organiseren op basis van ideeën aangedragen door de stemmers die ons hebben laten winnen. Wij zullen een `ideeënbox` op de site zetten waarin mensen aan kunnen geven wat zij graag in Outland zouden willen zien. Dit kan een thema, stijl of soort evenement zijn; alles is mogelijk.

Outland

Hoe gaan jullie stemmen scoren?

Dat gaan wij uiteraard niet vertellen want dan wordt onze methode gestolen ;-) . Maar we gaan zowel online als offline zoveel mogelijk stemmen proberen binnen te halen.

Op wie zouden jullie stemmen, als je niet op je eigen club mag stemmen en waarom?

Wij vinden wat de 013 in Tilburg doet erg leuk! Een gevarieerd programma met werkelijk alle stijlen en muzieksoorten door elkaar.

Ontbreken er volgens jullie nog clubs die wel genomineerd zouden moeten worden?

Volgens ons is er goed geselecteerd en ontbreekt er niemand.

www.outland.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws