Nachttempel verkiezing: Club Noa

Partyscene Redactie | 16 oktober 2008
party reports

Revu’s Nachttempel, de zoektocht naar de beste club van Nederland, is weer begonnen en Partyscene is uiteraard weer partner in dit spektakel. Want vanaf deze week presenteren de 25 genomineerde clubs zich hier op Partyscene. Daarin vertellen ze hoe zij denken te gaan winnen en waarom zij de verkiezing moeten winnen.

Revu organiseert de verkiezing voor de vijfde keer op rij en op www.revu.nl/nachttempel kan je al de genomineerde clubs vinden en tot 19 oktober 12.00 stemmen. De beslissende stem ligt zoals altijd bij het uitgaanspubliek. De clubbers kunnen als geen ander bepalen waar ze de beste service krijgen, het beste geluid horen, het vriendelijkst worden geholpen, de meest innovatieve programmering krijgen voorgeschoteld en de vooruitstrevendste acts zien.

Revu zoekt een waardige opvolger voor Las Palmas (Rotterdam), Paard van Troje (Den Haag), Doornroosje (Nijmegen) en Patronaat (Haarlem). De winnende club mag zich een jaar lang Revu Nachttempel 2008 noemen en krijgt een geldprijs van 10.000 euro om het Nachttempelfeest mee te organiseren. Danny Membre van Club Noa beantwoordde een paar korte vragen te beantwoorden.

club noa

Waarom zouden jullie moeten winnen?

“De reden dat wij zouden moeten winnen is omdat wij gewoon goed bezig zijn. We proberen het stappen betaalbaar te houden. Alle feesten zijn tussen de 5 en 10 euro entree en een biertje kost 2 euro en toch halen we alle feesten en dj's naar het hoge noorden wat toch een stuk moeilijker is omdat als je in de randtstad gevestigd bent..de dj eerder een boeking aanneemt omdat ze daar meerdere combinaties kunnen maken. Toch krijgen we het voor elkaar om feesten zoals ex pornstar, I AM, Nope is dope, Girls love Dj's, Sneakerz Music, naar het noorden te halen Maar toch varen we het meest onze eigen koers dus ook met eigen feesten zoals Geil, Devotion, To good to be forgotten, Latin flavor, Sketch.

We proberen ons te onderscheiden en doen ons eigen ding, zo hebben we net een Noa festival achter de rug met meer dan 10.000 bezoekers en zouden we graag namen zoals: David Guetta naar Noa halen. De bezoeker staat bij ons centraal, we verbouwen elk jaar een paar keer zodat de bezoeker steeds weer een reden heeft om te komen. Dat doet mij trouwens denken aan het boekje van de revu waar onze club stond beschreven, herkenden wij ons totaal niet in terug. De foto en de details in de omschrijving kloppen van geen kant. Dat was 3 jaar geleden zo, hopelijk staat het er volgend jaar wel goed in, als we tenminste weer genomineerd worden. Maar goed waarom wij zouden moeten winnen? Als je het totale pakket goed bekijkt zie je dat het een goede combinatie is van prijs en club noakwaliteitsverhouding. De klant is namelijk koning. Het wordt eens tijd dat het noorden erkend wordt. Het wordt tijd dat Noa niet alleen de beste van Noord-Nederland is, maar gewoon de Nachttempel van Nederland.”  

Als jullie winnen, wat voor feest gaan jullie dan geven?

“Het is natuurlijk makkelijk om te zeggen we gaan uitpakken, het blijft allemaal een verassing. Wij werken altijd al met de mooiste decoraties en halen de Nederlandse top dj's al naar Noa toe, dus moet je iets gaan doen wat bijna onmogelijk lijkt. We hebben al gezegd dat we bezig zijn met een internationale dj, zoals David Guetta. Als wij winnen zullen we er alles aan doen om David Guetta en Roger Sanchez op 1 avond naar het noorden te halen. Dan zullen de mensen overal vandaan komen. Ik denk dat dat wel een aardig doel is.”  

Hoe gaan jullie stemmen scoren?

“Het is fantastisch dat we genomineerd zijn, dat is duidelijk. Maar we zijn er van tevoren niet mee bezig. Vorig jaar werden we de beste club van Noord-Nederland. Dan ben je natuurlijk wel erg trots want je krijgt erkenning voor het harde werken. Ons doel is stappen leuk en betaalbaar houden en Leeuwarden op de kaart te zetten. We maken de bezoekers attent dat ze op ons kunnen stemmen. Ons promotie team is daar mee bezig en zet zich daar 100% voor in. De hoge scholen en winkels worden erbij betrokken, we hebben een computer in Noa staan en we geven prijzen weg voor mensen die op ons stemmen natuurlijk doen we melden we het op Hyves en op onze website en mailing. We hebben ook een handig promotieplan gekregen van de organisatie en daar staan ook handige tips in. We proberen de bezoeker duidelijk te maken door op Noa te stemmen dat zij daar beter van worden als we winnen. Want als we zouden winnen dan wordt de bezoeker daar ook beter van. We kunnen dan nog meer bereiken doordat we op de kaart staan en niemand meer om ons heen kan als club.”

club noa

Op wie zouden jullie stemmen, als je niet op je eigen club mag stemmen en waarom?

“Eerlijk gezegd op niemand. De reden hiervan is omdat er zoveel goede en mooie clubs zijn. Dan doen we anderen tekort. Het is ook vaak ons kent ons en daarvoor zitten wij te ver van de rest vandaan.”

Ontbreken er volgens jullie nog clubs die wel genomineerd zouden moeten worden?

“De lijst is aardig compleet, alhoewel Jimmy Whoo er niet in staat en nog wel een paar niet. Maar goed, wij kunnen niet beoordelen hoe de andere clubs het allemaal doen. Een club moet wel een goed jaar doormaken qua bezoekers, feesten en line-ups. De uitstraling moet goed zijn. Als dat allemaal goed is dan is het terecht dat je genomineerd bent.”

 

Check ook www.club-noa.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws