Nachttempel Verkiezing: Bozzini

Partyscene Redactie | 8 oktober 2008
party reports

Revu’s Nachttempel, de zoektocht naar de beste club van Nederland, is weer begonnen en Partyscene is uiteraard weer partner in dit spektakel. Want vanaf deze week presenteren de 25 genomineerde clubs zich hier op Partyscene. Daarin vertellen ze hoe zij denken te gaan winnen en waarom zij de verkiezing moeten winnen.

Revu zoekt een waardige opvolger voor Las Palmas (Rotterdam), Paard van Troje (Den Haag), Doornroosje (Nijmegen) en Patronaat (Haarlem). De winnende club mag zich een jaar lang Revu Nachttempel 2008 noemen en krijgt een geldprijs van 10.000 euro om het Nachttempelfeest mee te organiseren. Wij vroegen aan Bozinni waarom zij denken te winnen..

bron: bozzini.nl

Waarom zouden jullie moeten winnen?

“Omdat Bozzini de mooiste club van Nederland is, volgens ons, onze bezoekers, vele artiesten en websites zoals Club Judge, met een adembenemende show. Wij hebben sfeerverlichting, showverlichting, vuurwerk, CO2 shooters, confetti machines, vlammenwerpers en rookmachines. Bozzini heef thet allemaal. Daarnaast vinden wij dat het met Bozzini lukt om ondanks de grootte (4000 bezoekers) toch exclusief te blijven. Met behulp van onze decoraties en het interieur waant elke bezoeker zich in een luxe huiskamer binnen Bozzini. Exclusiviteit komt ook terug in de service. Iedereen loopt binnen over een rode of zwarte loper en elke bezoekers heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de onze unieke bottle service. Er kan namelijk een fles drank besteld worden, verzorgd in een flessenkoeler met ijs, vers fruit, nootjes en frisdrank naar keuze. Natuurlijk aan tafel geserveerd.”

Als jullie winnen, wat voor feest gaan jullie dan geven?

“We geven nog niet teveel weg, maar het gaat een house georiënteerd feest wordem met (inter)nationale toppers.”

Hoe gaan jullie stemmen scoren?

“We hopen op de steun van onze fans & bezoekers”

Op wie zouden jullie stemmen, als je niet op je eigen club mag stemmen en waarom?

“Ik denk dat we dan voor de Panama gaan, al jaren vooruitstrevend qua sound & programmering.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws