Nachttempel Verkiezing: Effenaar

Partyscene Redactie | 6 oktober 2008
party reports

Revu’s Nachttempel, de zoektocht naar de beste club van Nederland, is weer begonnen en Partyscene is uiteraard weer partner in dit spektakel. Want vanaf deze week presenteren de 25 genomineerde clubs zich hier op Partyscene. Daarin vertellen ze hoe zij denken te gaan winnen en waarom zij de verkiezing moeten winnen.

 

Revu zoekt een waardige opvolger voor Las Palmas (Rotterdam), Paard van Troje (Den Haag), Doornroosje (Nijmegen) en Patronaat (Haarlem). De winnende club mag zich een jaar lang Revu Nachttempel 2008 noemen en krijgt een geldprijs van 10.000 euro om het Nachttempelfeest mee te organiseren. Wij spraken Marlies Timmermans van de Effenaar.

nachttempelWaarom zouden jullie moeten winnen?  

“Naast de verhuurconcepten die eigenlijk alle genomineerden op hun programma hebben staan heeft de Effenaar ook veel eigen producties waarbij er naast de line-up ook veel aandacht is voor geluid, licht, decor en totaalsfeer. Eigen concepten, zoals ALRT, Icon, Indie Disco, Friso Feesten en de Campingdisco, maken het dansprogramma van de Effenaar onderscheidend, op een locatie met veel mogelijkheden.”

Als jullie winnen, wat voor feest gaan jullie dan geven?  

“We hebben na de laatste keer Radio Soulwax enorm veel reacties gekregen dat mensen ze graag nog eens zouden zien, dus dat zullen we dan zeker gaan proberen. Justice live staat ook hoog op het verlanglijstje, maar dat zal niet makkelijk worden om die te halen. Maar goed, een naam waar ons publiek naar vraagt dus.”

Hoe gaan jullie stemmen scoren?

“We willen de mensen aanspreken die binding hebben met de Effenaar, dus op de dansavonden zelf zal er gestemd kunnen worden. Hyves is ook een goed sociaal netwerk om in te zetten. Maar hé, we gaan natuurlijk niet alles vertellen…”

effenaarOp wie zouden jullie stemmen, als je niet op je eigen club mag stemmen en waarom?

“Op Doornroosje, inhoudelijk een sterk dansprogramma en een goede uitstraling.”

Ontbreken er volgens jullie nog clubs die wel genomineerd zouden moeten worden?

“Wellicht De Nieuwe Nor in Heerlen? Het is een leuke nieuwe club met een kleinschalig, maar onderscheidend programma.”

En tenslotte nog een leuk filmpje...



Welcome to the Effenaar from Chris de Zeeuw on Vimeo.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws