Nachttempel Verkiezing: Club Rembrandt

Partyscene Redactie | 2 oktober 2008
party reports

Revu’s Nachttempel, de zoektocht naar de beste club van Nederland, is weer begonnen en Partyscene is uiteraard weer partner in dit spektakel. Want vanaf deze week presenteren de 25 genomineerde clubs zich hier op Partyscene. Daarin vertellen ze hoe zij denken te gaan winnen en waarom zij de verkiezing moeten winnen.

Revu zoekt een waardige opvolger voor Las Palmas (Rotterdam), Paard van Troje (Den Haag), Doornroosje (Nijmegen) en Patronaat (Haarlem). De winnende club mag zich een jaar lang Revu Nachttempel 2008 noemen en krijgt een geldprijs van 10.000 euro om het Nachttempelfeest mee te organiseren.

Aan het woord is Bram Jansen, verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Club Rembrandt.

Waarom zouden jullie moeten winnen?

“Wij kunnen hip, vet en cool zijn zonder subsidies, daarom zou de Nachttempel 2008 Award voor ons een mooie prijs zijn en omdat Club Rembrandt nog een ‘echte’ discotheek is, waar er nog maar weinig van in Nederland zijn.”

rembrandt2

Als jullie winnen, wat voor feest gaan jullie dan geven?

“Club Rembrandt is gevestigd in een tijdelijke locatie (de oudste bioscoop van Eindhoven). Waarschijnlijk moeten we in 2009 sluiten, omdat het pand gesloopt gaat worden. We zouden het geld dus goed kunnen gebruiken om een spetterende closing party te organiseren samen met al onze partners en organisaties.”

Hoe gaan jullie stemmen scoren?

“We hebben een aparte website geopend www.stemopderem.nl. Daarnaast zijn we druk bezig met het verzinnen van een leuke ludieke actie. Meer gaan we niet verklappen…”

rembrandt 1

Op wie zouden jullie stemmen, als je niet op je eigen club mag stemmen en waarom?

“Op de Effenaar, dan blijft de prijs in ieder geval in Eindhoven!”

Ontbreken er volgens jullie nog clubs die wel genomineerd zouden moeten worden?

“Club Vie in Rotterdam. Dit is een kleinere locatie die ook nog gebaseerd is op het oude club concept. Waar je om middernacht nog heerlijk kan eten! Dat kon je vroeger toen de Danssalon nog open was.”

En wat filmpjes van Club Rembrandt

Switch @ ElectroCute

 

Sneakerz

Wil je stemmen op Club Rembrandt? Check dan www.revu.nl/nachttempel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws