Nachttempel Verkiezing: Tivoli

Partyscene Redactie | 1 oktober 2008
party reports

Revu’s Nachttempel, de zoektocht naar de beste club van Nederland, is weer begonnen en Partyscene is uiteraard weer partner in dit spektakel. Want vanaf deze week presenteren de 25 genomineerde clubs zich hier op Partyscene. Daarin vertellen ze hoe zij denken te gaan winnen en waarom zij de verkiezing moeten winnen.

Revu organiseert de verkiezing voor de vijfde keer op rij en op www.revu.nl/nachttempel kan je al de genomineerde clubs vinden en tot 19 oktober 12.00 stemmen. In Revu 39 (vandaag in de winkel) is een uitneembare Nachttempel-bijlage met alle genomineerde clubs en andere uitgaansverhalen.

De beslissende stem ligt zoals altijd bij het uitgaanspubliek. De clubbers kunnen als geen ander bepalen waar ze de beste service krijgen, het beste geluid horen, het vriendelijkst worden geholpen, de meest innovatieve programmering krijgen voorgeschoteld en de vooruitstrevendste acts zien.

Revu zoekt een waardige opvolger voor Las Palmas (Rotterdam), Paard van Troje (Den Haag), Doornroosje (Nijmegen) en Patronaat (Haarlem). De winnende club mag zich een jaar lang Revu Nachttempel 2008 noemen en krijgt een geldprijs van 10.000 euro om het Nachttempelfeest mee te organiseren.

Cas Boland, marketing & communicatie van poppodium Tivoli uit Utrecht, aan het woord.

Waarom zouden jullie moeten winnen?

-Het publiek van Tivoli is het leukste dat er bestaat!

-Tivoli heeft met een zaal van 1000 man (Tivoli Oudegracht) en een zaal van 450 man (Tivoli de Helling) en aanbod in vrijwel alle genres (electro, minimal, break-core, pop, drum ‘n bass, cyberghotic, jungle, techno, dubstep, urban, rock ’n roll, jazz, soul, classics, techhouse, eclectic, reggae, enz).

-Tivoli boekt vooruitstrevend. Zo stonden een Justice en een Crookers hier al lang voordat ze doorbraken, speelde zaterdag 20 september jl. Crystal Castles in Tivoli en hebben we Caspa & Rusko 12 december te gast.

-Tivoli biedt podium voor zowel lokale (zoals Boemklatsch, 030303, Black Sun Empire, Bong Ra) als internationale grootheden (zoals Erol Alkan, Jeff Mills, James Holden, MSTRKFT).

Tivoli

Als jullie winnen, wat voor feest gaan jullie dan geven?  

Nog onbekend, maar we zullen beide locaties in zetten en zo veel mogelijk het prijzengeld gebruiken om een zo vet mogelijke line-up neer te zetten.

Hoe gaan jullie stemmen scoren? 

Iedereen te vragen op ons te stemmen natuurlijk :-)

Op wie zouden jullie stemmen, als je niet op je eigen club mag stemmen en waarom?

Jimmy Woo, vanwege hun geluid.

Ontbreken er volgens jullie nog clubs die wel genomineerd zouden moeten worden? 

Ekko, Utrecht. Wat kleiner van formaat, maar zeker veel leuke en gezellige dansavonden!

www.tivoli.nl

Benga @ Dub Infusions @ Tivoli

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws