Bloomingdale Closing Party 2009, Bloomingdale aan Zee

redactie | 24 september 2009
party reports

Zondag was de laatste dag van de zomer én de afsluiting van het seizoen bij Beachclub Bloomingdale. Een leger fijne dj’s was opgetrommeld om dit groot te vieren. De strandtent was afgeladen en de artiesten als Roog, Lucien Foort en Afrojack brachten de dansende massa naar een hoogtepunt.


Op een avond met zoveel feestgangers, is het voor een vrouw niet fijn gezegend te zijn met een zwakke blaas. Maar helaas blijken veel  vrouwen daar wel last van te hebben. De rij voor het mannentoilet was stukken korter dan die bij de vrouwen.


Een zwakke blaas kon de avond echter niet verpesten. Benny Rodrigues zorgde er voor dat iedereen het naar zijn zin had. Met fijne salsatonen en -ritmes door zijn muziek, maakte hij het buiten wel heel warm. Hierdoor konden dan ook de schoenen uit om met zand tussen je tenen los te gaan.


Buiten was de sfeer overigens een stuk beter dan binnen; iedereen op een roze wolk te leven. Dat was in de strandtent zelf niet echt terug te zien. Daar waren de mensen meer bezig zo cool mogelijk te kijken en mooi te zijn. Dat was jammer, want daardoor werd iedereen een beetje geremd en  ging het niet echt los. Zelfs de alcohol kon daaraan niets veranderen, daar voelden de mensen zich waarschijnlijk nog meer superieur door. De muziek van Ricky Rivaro was wel lekker, maar kon niets veranderen aan de sfeer in de tent.


Bloomingdale Closing Party


Foto: Henk van der Giesen, Bllomingdale aan Zee.


Voor het fijne gevoel moest je dus buiten blijven. Maar dat was helemaal niet erg aangezien onze Lieve Heer voor een blauwe hemel had gezorgd. Zelfs het personeel achter de bar had daar een glimlach op zijn gezicht en daardoor kreeg je zin van om nog meer drank te kopen. Heel veel flessen rosé en prosecco werden verspild en ja, misschien verklaarde dat stiekem ook een beetje die zwakke blazen.


Een andere fijne reden om lekker in de open lucht te blijven was het knappe duo Sunnery James & Ryan Marciano. Zij hadden er overduidelijk zin in de avond een onvergetelijk te maken. Sunnery had constant een glimlach op zijn hoofd.


Misschien was dit omdat hij mooie muziek maakte, maar het zou ook kunnen doordat zijn vriendin Doutzen Kroes er was. Waarschijnlijk krijgt elke man van haar wel een glimlach op zijn gezicht, wanneer hij haar zijn vriendin mag noemen.

Aan al het goede komt helaas een eind,  zo ook aan deze heerlijke avond


Bloomingdale. Nu moeten we weer een hele herfst en winter wachten, totdat de tent wordt opgebouwd. Gelukkig doen we dat wel met de mooie herinneringen in ons hoofd van de fijne avondjes dansend in het zand onder de warme zon, geweldige muziek in je oren en een roseetje in je hand.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws