Resonance @ Waterfront - Rdam, 11 mrt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Hieperdepiep ...


Intro: Was tijdens de vorige editie van Resonance organisator Strictly Techno nog de jarige job, ditmaal mocht Secret Cinema-producer Jeroen Verheij de kaarsjes uitblazen. Ehm, de vele flessen champagne leegdrinken. Samen met Michel de Hey, Micronauts-producer Christophe Monier en resident dj Perry.

Tekst: Marcel
Foto's: Arjan


Bijzonderheden: Kleine clubs zijn in. En gezellig. Snel volgepakt bovendien. Afgelopen zaterdag met veel mooie vrouwen, dat moet worden gezegd. Navraag leerde overigens dat er veel vriendinnetjes waren van womanizer Jeroen Verheij, natuurlijk inclusief vrouwlief Monica. Allemaal uitgenodigd op zijn verjaardagsfeestje. Zij werden, zoals het een origineel verjaardagspartijtje betaamt, netjes thuis gebracht. Maar niet voordat ze hadden genoten van onder meer de bleephouse en electrotechno van Michel de Hey - net als een week eerder in de B.U.M.B., lekker diep draaiend. De techhouse van The Micronauts sloot daar prima op aan, al mag deze Franse dj/producer wel wat aan zijn uitstalling doen. Hij stond erbij alsof hij bezig was met zijn eerste brugklasspreekbeurt.


Hoe anders was dat bij Secret Cinema. Met meer lichaamstaal dan de gemiddelde voetbaltrainer vanuit z'n dug-out, bespeelde hij het even zo enthousiaste publiek. En trakteerde hij de springende clubbers op een pompende live-set die geheel in het teken stond van het nieuwe Secret Cinema-album Skunk & Espresso. En toen iedereen dacht dat de overtreffende technotrap was bereikt, zorgde die andere Rotterdamse technoheld Perry ervoor dat het dak van de Waterfront er nog een paar keer vanaf ging. Met stevige techno, dat wel. Maar nooit zonder de funk uit het oog te verliezen. Zodoende trokken ook de vriendinnetjes van Jeroen Verheij de muziek tot aan sluitingstijd.


Hoogtepunt: De avond op zich was een groot hoogtepunt. Gezellig van de eerste tot de laatste minuut/plaat.
Dieptepunt: De terugtocht op de fiets naar huis. Vooral die Maasboulevard is, met min acht en windkracht zes, echt niet te doen.
Decors: Prima. Niet bijzonder, maar net goed voor een podium als Waterfront. Ook prima: de warme belichting. Niet te licht, maar ook niet te donker.
Sfeer: Bij vlagen euforisch, zoals hierboven beschreven
Wat mag beter: Komen we nog op terug. (In het forum.)


Reactie bezoeker: Soulmate Cassim: "Biertje?"
Prijs/kwaliteitsverhouding: Voor tien euro (plus een deel van je belastingcenten) kun je niet tobben.
Bezoekersaantallen: Waterfront was zo goed als vol. Hoeveel mensen zijn dat? 5O0?
Love2Party Tip: Zaterdag 8 april is de volgende editie van Resonance in Waterfront, o.a. met Darko Esser en Bas Mooy. Maar ja, dan vindt ook de eerste editie van dik. in Club Rotterdam plaats. Help: concurrentie!
Oordeel: Gezellige technoavond met veel vrouwen, goede muziek en een koude terugreis.

Meer foto's op The Partyfotograaf

Waterfront
Secret Cinema
Michel de Hey
The Micronauts

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws