Temporary Playground @ Las Palmas - Rdam, 28 jan

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Tamme editie Temporary Playground


Na een maandje rust, was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Temporary Playground. Na leuke voorgaande edities, beloofde het een leuke avond te worden in het oude pakhuis aan de Wilheminakade. Las Palmas waande zich afgelopen vrijdagavond in de wereld van T.P.-airlines, waar alles even draaide om: vlieghavens. De gast-dj was Kareem Raihani, ondersteund door de residents Bram VanK, Taras en Sandeep.

Tekst & foto's: Swan


Bij de eerdere edities, kwam de intimiteit van dit feestje goed naar voren. Ditmaal leek de organisatie daar verandering in gebracht te hebben. De grote zaal van Las Palmas werd dan ook volledig gebruikt. Dit is op zich niet zo erg, maar bij een niet al te hoge opkomst is de grote zaal net iets te groot om de gezelligheid te waarborgen. Daarentegen was de aankleding wel weer uiterst keurig verzorgd, evenals de verklede stewardessen. Verder hingen er grote doeken aan de muren waar de gehele avond beelden op werden geprojecteerd en was er zelfs de mogelijkheid om je te laten voorzien van een nieuw paar sneakers. En natuurlijk onbrak de succesvolle pauzeplaat niet.






Tijdens de set van Bram VanK reageerde het publiek een beetje afwachtend. Net als Bram VanK zelf, zo leek het. Wanneer hij wat harder draaide, danste het publiek er zowaar gretig op los, maar spijtig genoeg zakte het tempo na een aantal platen weer langzaam in.







De hoop op een goede afloop was gevestigd op Kareem Raihani, door sommige critici gespot als het talent van 2005. Onze verwachtingen lagen daarom misschien een beetje hoog. Maar na een leuk showtje van de stewardessen, mocht de 'captain' Kareem Raihani beginnen met zijn set. We krijgen een set te horen vol prachtige platen, met hier en daar wat toegevoegde effecten. Maar na een lange opbouw ging het nog steeds niet echt los op de dansvloer. Voor Taras was het dan ook moeilijk om de avond, na het optreden van Raihani, te redden. Langzaamaan liep de Palmas dan ook leeg. Voor ons een goede reden om ook huiswaarts te keren.




Napratend over deze avond, kunnen we maar tot 1 conclusie komen: een tamme editie van Temporary Playground. De precieze reden? Tja. De intimiteit was verdwenen. Maar of dit nu aan het publiek of aan de dj's lag, blijft ons een raadsel.

Temporary Playground

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws