Famous @ Panama - Adam, 25 dec

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Staande receptie in de Panama


Op 1e Kerstdag werd de clubnight Famous gehouden in Panama. Famous vindt elke laatste zaterdag van de maand plaats in Panama en heeft naast de Famous-resident Mischa Daniels iedere keer andere dj's op het programma staan. Afgelopen zaterdag waren dat Roog, Remy en Erick E. Omdat het Kerst was, verwachtten we iets speciaals. Maar of de organisatie voor kerstman had gespeeld?

Tekst & Foto's: Saskia Wester


Het feest begint om 23 uur, maar omdat het 1e Kerstdag is en we lekker lang hebben nagetafeld, zijn we niet zo vroeg binnen. Helaas, want Roog is bij binnenkomst al bijna klaar met zijn set. Hij moet door naar zijn volgende boeking. Mischa neemt het van hem over en draait een aantal leuke platen.

Maar diezelfde Mischa moet ook weer achter de draaitafels vandaan. Hij vervolgt zijn set in de kleine zaal, omdat Erick E staat te popelen om zijn plaatjes aan het publiek te laten horen. Erick draait de bekende housetoppers en houdt hiermee de stemming er goed in.
Als laatste is Remy aan de buurt en hij begint lekker stevig te draaien. Wel totaal anders dan de stijl van Erick, maar zeker niet verkeerd.


In de kleine zaal bij Mischa is het ondertussen ook wat drukker geworden en er hangt een gezellig sfeertje. Eigenlijk is het daar gezelliger dan in de grote zaal. De grote zaal van Panama heeft een mooie dansvloer, vooral in het midden waar volop gedanst wordt, maar aan de zijkanten lijkt het wel borreltijd. Veel mensen zijn niet echt bezig met de muziek die gedraaid wordt, maar houden liever een staande receptie. Wel jammer, want daar draait een leuke clubavond als deze toch niet om? Er moet gewoon meer gedanst worden!


Ook de dj's zijn niet echt als 1 samenhangend geheel aan het draaien. De verschillende sets komen in z'n totaliteit een beetje rommelig over. Dat wil niet zeggen dat het publiek zich niet vermaakt, maar een memorabel feest is het nou ook weer niet.

De volgende Famous vindt plaats op 29 januari om 23 uur in Panama. De line-up ziet er als volgt uit: Mischa Daniels, Victor Coral, Hitmeister D en Markus Schulz.

Famousnight
DJ Remy
DJ Roog
DJ Erick E
Panama

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws