Joe Claussel @ LuvDancin, Zandvoort - 18 juli

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Na regen komt zon op de dansvloer


"I'm not gonna ask you how you feel," zei MC Gary terwijl de regendruppels zondagavond neerstortten op de dansvloer van een strandtent in Zandvoort.
"But I want to invite you all to come out for a raindance." Luvdancing on the beach had weer geen geluk met het weer. Maar Joe Clausell draaide de dansvloer in de openlucht naar een kookpunt.

Tekst: Liedewij
Foto's: Jos Kottmann





Cassie6 warmde het publiek al aardig op, iedereen samengedromd onder de parasols. Joe Clausell kon niet wachten tot de geplande 21.00 uur om achter de draaitafels te kruipen en dook onmiddellijk na aankomst achter de decks. De regen ging over in miezer en ook de miezer hield ermee op. Slippers werden in een hoek gesmeten en vanaf de eerste plaat gaf het publiek zich gewonnen.
De Puerto Ricaan uit New York draaide de ene warme track na de andere en creeerde zo, ondanks het dreigende wolkendek, een zomerse sfeer op het terras van strandtent Tijn Akersloot.


De vorige editie van Luvdancing on the beach, met DJ Deep in Wijk aan Zee, was een mislukking. Het was koud, er was geen publiek. Voor Joe Clausell wilden mensen wel op een herfstige avond naar het strand komen. Niet om cocktails te drinken, maar om te dansen.






"We managed to bring out the sun," zei MC Gary dan ook halverwege de avond. In de lucht was er slechts een streepje van te zien, maar op de dansvloer scheen de zon uitbundig. Jassen gingen uit, zweetdruppels werden van het voorhoofd geveegd. Watermeloen geweekt in wodka ging rond en de handen gingen de lucht in.


Tot 23.00 uur stond Joe Clausell met zichtbaar plezier te swingen in de booth, waarna hij het publiek voldaan achterliet.
Later die nacht ging het gevolg nog naar Jimmy Woo. Ook daar werd het heet, naar verluid.


Report dj Deep @ Luvdancing (20 juni)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws