Sound Architecture @ Mecca - Scheveningen, 10 juli

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Op en Top Strandfeest!


Wanneer je een mooie zonsondergang wilt zien, je lekker wilt uitwaaien in een frisse zeewind en voluit in het zand wilt woelen terwijl heerlijke muziek je oren verwennen, dan was afgelopen zaterdag absoluut een goed moment om naar het Noorderstrand bij Scheveningen te gaan. Veel mensen hebben dit ook gedaan, dat was te merken aan de lange rijen bij de parkeerplaatsen, de drukke boulevard en de vele stellen die een strandwandeling maakten. Maar onder de party-minded people was er een feest gaande bij Mecca.

Tekst & FotosNash

Sound Architecture houdt elk jaar een feest bij dit strandpaviljoen. Uiteraard zijn de nodige deejees hierbij uitgenodigd, verdeeld onder twee areas, eentje indoor en eentje outdoor.
Bij de outdoor area werd Detroit Tech House gedraaid door de deejees;

- Vince Watson, (Bio, Alola, Transmat UK)
- Nathan Coles, (Wiggle, The end UK)
- Jay Samuel, (ON, Future NL)
- Yannick, (Decadence, BE)
- Joachim, (Resident)
- Warren Fellow, (Smoke Records NL)
- Platonic (Rhythm Import)




Mooie zonsondergang...

Bij de indoor area werd in het begin van de avond gezorgd voor Deep House door deejees Robbie Pardoel & Maximo Gomez. Later op de avond werd er gruwelijke Drum & Bass gepresenteerd door het duo D-Virus en M.S.C.

De outdoor-area besloeg het grootste gedeelte, dus hadden ze deze keer gekozen voor een party-tent compleet met de nodige verlichting. In beide hoeken van de tent een lounge hoek, wat dus een royale 2-zits bank was. En in het midden van de tent een verhoging om op te kunnen dansen.
De deejee stond helemaal in de uiterste hoek van de area geplaatst, wat net buiten de tent viel.


Nathan Coles



Vince Watson



Al vroeg in de avond werd er goede muziek gedraaid door Platonic & Yannick. Rond dat tijdstip werd het schemerig en was het nog niet helemaal druk. Bij de andere tenten werden er namelijk ook feesten gegeven, maar die waren al rond 2 uur afgelopen. Terwijl Mecca een vergunning had om tot 4 uur door te mogen gaan.
Binnenin werd er smakelijk genoten van heerlijke Deep House. Hier was de sfeer opperbest. Maar het kon ook gezien worden als een opwarmertje voor wat er in de outdoor area ging gebeuren. Yannick werd namelijk afgelost door Nathan Coles. Met succes heeft deze Britse deejay al op eerdere edities van S.A. at the Beach gedraaid. Het tempo ging wat omhoog en werd voor een vollere area gedraaid. Het werd alleen maar gezelliger, want in de loop van de nacht werd het alleen maar drukker en drukker. Het publiek werd goed opgewarmd, maar het kon allemaal een tandje hoger.








Vince Watson was de man die zijn mix-skills en scratch technieken kwam laten zien. Elke plaat werd er goed ingemixed. Daar de nodige (goede) scratches bij werd het een leuke set, maar toch weer net niet genoeg om het publiek tot het maximale te brengen.
Terug naar de indoor area waar geen deephouse meer werd gedraaid, maar hele vette drum & bass. Het duo M.S.C. & D-Virus waren degene die de indoor-area een andere twist gaven. De sfeer was nog steeds op zijn best. In tegenstelling tot het begin van de avond ging het er hier nu volledig los aan toe. Beide areas waren nu op zijn best. Het was op en top feest!






M.S.C.

D-Virus





Warren Fellow

Back 2 back..



Joachim..

Jay Samuel

Buiten stond Jay Samuel klaar om aan zijn set te beginnen. Met open armen werd hij door het publiek ontvangen. Geheel kalm begon hij aan zijn eerste plaat. Dit was het begin van een back 2 back sessie door de deejees Jay Samuel, Warren Fellow en Joachim. Tot 4 uur werd er regelmatig gewisseld, waardoor de beste mixes er uit voortkwamen. Bij het einde werd er even een stilte ingelast, maar al snel werd er een toegift gegeven. Het feest werd waardig afgesloten met een hele vette plaat waarbij de bas tot ver in de duinen te horen moest zijn. Het jaarlijkse strandfeest van Sound Architecture was weer goed geslaagd.



Voor wie het volgende feest van Sound Architecture wilt meemaken kan al snel aan de bak in Off Corso, want op 4 september a.s. komen Steve Bug [DE], (Pokerflat, Dessous) Luciano [DE] (Perlon, Peacefrog DE) Tobi Neumann [DE] (Cocoon, Monza)
En in de lounge zaal Melon, Minidell, EI P, Makcim.
LESS = MORE
Minimal Edition presented by Sound Architecture.


Sound architecture

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws