Love2party Sessions @ Nighttown Basement, 11 juni

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Niet superdruk, wel zo gezellig!


Met Jay Samuel, Edwin Bazen en Sandeep achter de draaitafels, was Love2Party Sessions afgelopen vrijdag in de Nighttown Basement vooral muzikaal gezien een goede avond. Superdruk was het niet, maar wel erg gezellig. Een prima opwarmer voor onze feesten aan het strand van 's-Granvenzande.

Tekst:Marcel
Foto's:Cassim

De laatste weken is ons een aantal keer verweten dat we te kritisch zijn over een clubavond of evenement. En misschien hebben de getergde organisatoren die ons daar op aanspreken soms gelijk. Nobody is perfect, en op elk feest komen smetjes voor. Daar zijn we wel achter sinds wij onze eigen clubavonden organiseren. Toch zullen we blijven letten op te dure entreebewijzen, drank- en voedselprijzen. En daar ook over berichten. Opkomen voor de clubbers heet dat. Halleluja! :-)


Als je spaarvarken ondertussen leeg is (de festivalkaarten moeten toch aangeschaft worden) en je toch naar een prima feest met prima dj's en muziek wilt gaan, zijn daar de Love2Party-feesten. Vrijdag draaiden achtereenvolgens Jay Samuel, Edwin Bazen en Sandeep. Een prima volgorde, dat is wel gebleken. De mooie, zweverige houseplaten van Samuel - onlangs door Carl Cox bestempeld als het grote Rotterdamse talent - gingen er bij het binnenstromende publiek in als koek. Het leuke van deze avond was dat de dansvloer, mede door het goede voorbereidende werk van Samuel, altijd gevuld was.


Edwin Bazen nam het op zijn o zo bekende wijze over. Sfeervolle techhouseplaten en funky techno liet hij de revue passeren. Terwijl we bij het kaartverkoophok de laatste bezoekers verwelkomden, kwamen de diepe, stevige baslijnen uit de basement ons tegemoet. Soms stonden de mensen buiten wat twijfelend naar binnen te turen. "Zullen we gaan? Is het druk genoeg en - belangrijk - wordt er wel goede muziek gedraaid?" Dit keer hoefden we ze alleen maar even te laten luisteren naar het funky geluid dat werd veroorzaakt door de trillingen van de grond en muren, en iedereen was overtuigd. Goede gedaan Edwin!
Terwijl resident Sandeep de tent met een voor zijn doen stevige technoset nog een paar keer op zijn kop zette, konden we concluderen dat we weer een leuke aflevering van Sessions hadden opgezet. Het kost altijd best wel wat werk om zo'n feestje te realiseren (opbouw, voorbereiding, promotie ed.). Maar als je de bezoekers met een smile op het gelaat weer weg ziet gaan, besef je: daar doen we het voor.

Voor in de agenda
Free Sessions hosted by Love2party (Rookies vs Resident)
vrijdag 9 juli
dj's : Bayson, ReMko en Sandeep
GRATIS ENTREE!!

Interview Jay Samual Vs. Edwin Bazen
Love2Party Sessions met Lemon8

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws