SOS @ Nighttown, R'dam - 28 mei

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Teleurstellende opkomst voor talenten




Vorige week vrijdag was er SOS in de Nighttown Basement. Na optredens van onder ander Steve Rachmad, Deetron en residents Estroe en Joris Voorn was het ditmaal tijd voor talent van Nederlandse bodem. Kadir Pelit, Mark Christiaan Boon en Thomas Vahe mochten laten horen tot wat ze in staat zijn.

Tekst en foto's:Iddo




Vanwege het Movement festival in Detroit waren de residents tijdens de mei editie van SOS afwezig. Estroe en Joris Voorn mochten namelijk zelf in de Amerikaanse stad optreden. Maar er was een prima alternatief programma geregeld voor de technoliefhebbers.



Bij binnenkomst van de Nighttown Basement stond Kadir Pelit te draaien voor maar een handje vol mensen. En dat terwijl het al na twaalven was. Ondanks de rust draaide Pelit een aantal heerlijke platen. Hij draait geregeld in de Amsterdamse TWSTD en afgelopen vrijdag wist hij in Rotterdam te overtuigen met een prima optreden.



De opvolger van Pelit was Mark Christiaan Boon. Gelukkig waren er tijdens het begin van zijn set ongeveer tachtig bezoekers maar was van een sfeer geen sprake. Boon draaide tijdens Koninginnedag nog in de Las Palmas op het Cocoon event en vrijdag mocht hij optreden tijdens SOS. Hij draaide een dansbare technoset met tal van fascinerende platen. Helaas durfde maar een enkeling te dansen.



Als laatste draaide Thomas Vahe. De Hagenees is de laatste tijd goed bezig en krijgt van veel artiesten lovende reacties. Hij wordt vooral geprezen om zijn vliegensvlugge strakke mixen op drie decks. Ook ditmaal was dat het geval met tracks van onder ander Jeff Mills, Laurent Garnier, Speedy J, Mark Broom en Octave One. Dit was een prima slot van muzikaal een boeiende avond maar jammer genoeg een ietwat teleurstellende opkomst en matte sfeer.



Meer info:
Mark Christiaan Boon

Thomas Vahe

L2P Sessions @ N'town Basement, R'dam - 11 juni

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws