Revolution @ Hotel Arena, Adam - 19 mei

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

'Make some noise!'


In Hotel Arena werd afgelopen woensdag een waar festijn gevierd.
Het thema was 'Make Some Noise'. Hierbij werden er door mooie dames allerlei kleine trompetjes, fluitjes & ratelaars uitgedeeld. Alleen maakte de ratelaar jammer genoeg het minste geluid. Gelukkig zorgden de optredens van Timo Maas, Sander Kleinenberg en Secret Cinema voor memorabele momenten op de dansvloer!


Tekst & foto's Nash


Vanaf het balkon...

De aftrap was voor Timo Maas. Deze duitse dj begon zijn set vrij rustig. De muziek was een combinatie van lekkere popsounds met gecombineerd met beatbeats. Het publiek werd al snel enthousiast. Zelf had Maas het ook goed naar zijn zin, te merken aan een vriendelijke uitstraling en lach. Op het balkon en in de 2e zaal van Hotel Arena werd dezelfde sound beluisterd als in de grote zaal. Wanneer het te druk werd in de grote zaal was er nog genoeg plek in de andere zaal om te dansen of te chillen. Wat trouwens zo mooi is aan Hotel Arena is de aankleding. Een voorbeeld zijn de banken waarop je heerlijk kan relaxen of gewoon lekker op kan springen en dansen.


Timo Maas

Fluitende Meid

Vanaf het balkon kun je op het publiek neerkijken en concluderen dat het er gek aan toe ging. Alle bezoekers, in het bezit van kleine trompetjes en fluitjes, bliezen zich een ongeluk. Op teken van de MC werd er - NOISE - gemaakt. Het leek wel een soort carnaval!
Secret Cinema was de volgende die het publiek mocht verheerlijken. Zoals altijd liet deze Rotterdamse producer een prima live set horen. Met harde kenmerkende Secret Cinema bassen, liet hij een geheel andere set horen dan zijn voorganger.



Mooie..

..meiden

De toiletten zijn op zo'n avond zeker ook een bezoek waard. Dames en heren maakten gezamenlijk gebrui van een grote spiegel, een gezamelijke wasbak en een heleboel toiletkabines voor de eventuele grote boodschap. De toiletten waren uitgerust met dimlichten wat het urineren enigszins rust gaf. Zie het maar als je eigen chill ruimte.


Timo Maas

Secret Cinema

Sander Kleinenberg


Bovenin Hotel Arena heb je van die heerlijke loungebanken staan, zodat je het een en ander kon uitoefenen. Tenminste dat bleek zo. Heel het gebeuren werd gesponsord door Nokia. Bij de garderobe kon je bijvoorbeeld gratis op de foto. Boven kon je met de N-Gage (gameboy / telefoon) oefenen, maar daar werd weinig gebruik van gemaakt.


Sander Kleinenberg was de laatste dj van deze avond. Elke plaat werd met gejuich ontvangen. De heer Kleinenberg heeft het internationaal heel erg goed gedaan. Zijn sound wordt dan ook gekenmerkt als universeel. Tot in de late uurtjes werd er heerlijk gedanst in Hotel Arena. Eenmaal na afloop was het buiten alweer licht en de dag des Hemelvaart begonnen.



Excuses voor de late plaatsing

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws