ON The Final @ Off-Corso - R'dam, 21 feb

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports


ON = OFF


Tekst:Nash
Foto's:Jos Kottmann

Sound Architecture en Silly Symphonies concept ON is er mee gestopt na 2 jaar. In die tijd zijn er vele grootheden geweest, wie niet zou je bijna kunnen zeggen... Bijna al deze avonden gaan de boeken in als de toppers die Rotterdam rijk mocht zijn. Afgelopen zaterdag werd de laatste avond er uitgeknald met de resident deejees. Op het programma stonden respectievelijk Joachim (de frontman van Sound Architecture/On), Laidback Luke, Remy, Miss Monica & Jay Samuel. In de Lounge werd er heerlijk geswingd met deejees Leroy, Chezz & Deep Diggin.




De avond begon al vroeg met Laidback Luke. Gewapend met oordopjes en een lichte platentas brengt hij de zaal meerdere keren tot een climax. De gillende fans kon je het beste vergelijken met de modellen uit je leukste meidenblad. Zij gingen compleet los op de skills van deze dj.

Joachim nam het roer over van de Aziatische Buckethead. De style van Joachim is wat meer ingetogen, maar zeker niet verkeerd gekozen. Een rustpauze na de flinke sessie van Luke stelde men dan ook zeker op prijs. In de Lounge was een van de heren van Chezz & Deep Diggin goed bezig om het publiek de voetjes van de vloer te krijgen. Dat lukte dan ook goed. Het bekende gejuich en gejoel bij een bekende plaat waren regelmatig aanwezig.




Remy is de dj die het overnam van Joachim in de grote zaal. Deze Haagse dj verrast menigeen altijd met zijn platenkeuze. De set van deze avond was een set die te vergelijken was met een avond die hij gaf op de feesten van Awakenings. Juist! Een vette Techno set! De beukende beats gaven je een adrenaline boost waardoor je heerlijk te keer ging. Maar er was nog meer in petto, namelijk Miss Monica.
Miss Monica is terug en zij bracht de classics tot leven. Het straalt er bij Miss Monica zelf dan ook vanaf dat ze staat te genieten. De fotografen moesten dan ook heel vaak hun camera bij de hand hebben om de mooiste poses te krijgen van het juichende publiek en van Miss Monica.
Iemand die ook lekker bezig was, en altijd lekker meezingt op de platen die hij draait, is Leroy. Bij elke plaat die hij opzet, zie je door zijn gezichtsuitdrukkingen het enthousiasme bij hem er van af spatten.





Op de visuals werden allerlei dankbetuigingen gedaan aan de deejees en veejees die er in de tijd van On aanwezig zijn geweest. Ook Rotterdam werd goed uitgebeeld in de visuals.
De avond in de grote zaal werd afgesloten door Jay Samuel. Deze dj staat onder contract bij het Immaculate label van Michel de Hey. Op 3 april a.s. zal hij ook zijn kunsten vertonen bij het feest van Carl Cox in de Ahoy genaamd Carl Cox & Friends. Met zijn bekende style laat hij de laatste tonen van On uit de speakers komen..... ON = OFF.



Love2party bedankt Sound Architecture en Silly Symphonies voor de afgelopen 2 jaar, en succes voor de toekomst!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws