Joey Negro @ More - Adam, 1 nov

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Van Ibiza tot Studio 54


Tijdens de derde dag van het Amsterdam Dance Event stond de Engelsman Joey Negro geprogrammeerd in de More. De topproducer, die reeds vele hits heeft geproduceerd onder verschillende namen, was 20 juni voor het laatst in Nederland te bewonderen in Paradiso. Samen met Marcella zou hij vanavond net als toen voor de nodige discovibes gaan zorgen.

Tekst en foto's:Frank

Rond 01.00 lijkt het akelig rustig bij de ingang. Er is geen rij te bekennen. Gelukkig blijkt het bij binnenkomst reeds een volle bak te zijn. De vertrouwde catwalk is nog steeds aanwezig, met aan het einde het model dat ons van de meest funky grooves voorziet. Gekleed in een customized wit topje met daarop Nr. 100 gedrukt (haar zojuist veroverde plaats in de Dutch DJ Awardlijst) heeft ze plaatsgenomen onder de vele discobolletjes.





Marcella staat hier lekkere zomerse Ibiza tunes te spinnen. De blond gelokte DJ bouwt gestaag aan de weg, met haar eigen clubavonden Super en Sell Out. Ook op productiegebied gaat het goed. Zo laat ze rond 01.30 op deze speciale ADE avond 3 van haar nieuwste producties aan het publiek horen: een instrumentale track, een met de vocals van MC Stretch en een met prachtige zang van Lex Empress, die deze avond ook aanwezig is.

De visuals van Analog Reclycling vullen de zomerse klanken goed aan. De zaal is ook leuk aangekleed met de vele discobollen en gekleurde slierten die aan de airco spots hangen en vrolijk meewapperen op de muziek. De in disco outfits gestoken danseressen maaken het geheel af. Het is duidelijk, Joey Negro is de guest DJ vanavond.







De vele aanwezige Engelsen zorgen voor een warm onthaal voor hun landgenoot als hij achter de decks plaatsneemt. De beste man zet een warme set neer, die wel beperkt blijft tot louter disco en discohouse. Voor de liefhebbers is dit uiteraard smullen geblazen, met de vele discohits afgewisseld met minder bekende discoplaten.

Opvallend is dat hij net als Laidback Luke veel met cd's draait, en daarbij de slipmat van zijn platenspeler handig gebruikt als drank onderzetter. Want naast het mixen van cd's blijkt hij ook een fervent mixer te zijn van zijn eigen drankjes in de DJ booth. Vocaal ondersteund door Lex Empress wordt de More deze avond tot in de vroege uurtjes omgetoverd tot een heuse Studio 54, anno 2003.





More
ADE

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws