Extrema Exclusive @ Las Palmas - 17 okt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Extrema gaat Exclusief


Afgelopen vrijdag vond de aftrap plaats van de tweede reeks Exclusive-feesten van dit jaar. Deze keer was Monika Kruse door Extrema (i.s.m. Glamorama) uitgenodigd voor een optreden in Las Palmas.

Tekst: Frank
Foto's: Jos Kottmann en Frank






Rond een uur of 01:00 komen we bij het oude pakhuis van Las Palmas aan, waar de beats buiten al te horen zijn. Hier staan duidelijk geen ambtenaren met geluidsmeters op zak, zoals bij de NDSM in Amsterdam, vorig weekend.






Extrema-resident Rho draait bij binnenkomst in de grote zaal, terwijl het Love2Party DJ team het Go Play cafe op z'n kop zet. Liltle Tim en Sandeep zorgen voor hun eigen feestje met lekkere groovy platen. Recent matereriaal wordt afgewisseld met oude knallers. Zo komen Sandy Rivera's 'I Can't Stop' en een remix van Jaydee's classic 'Plastic Dreams' voorbij.






Rond 02:00 uur neemt Monika Kruse het in de hoofdzaal over van Rho. Met luid gejuich wordt de blonde schone door de aanwezigen begroet. Met een glimlach zet ze geroutineerd de ene na de andere technoknaller op, terwijl ze rustig een sigaretje rookt. Uiteraard worden de klanken van haar zomerse productie 'Latin Lovers' ook de zaal ingeslingerd. Ze worden gretig ontvangen door de uitbundig dansende bezoekers.






In tegenstelling tot de bijna stilstaande Monika, neemt de altijd stevig swingende Benny Rodrigues het rond 4 uur van de Duitse over. Hij sluit deze geslaagde eerste Exclusive editie waardig en knallend af!






Extrema
Glamorama
Las Palmas
Stalker

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws