FRNDS on Soul @ Soul Beachclub, 10 aug

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Was het maar altijd zomer...


Wat zijn die strandfeestjes toch leuk! Zeker met dat warme weer. Moesten we ons zaterdag nog in het zweet werken in de binnenstad van Rotterdam, konden we zondag lekker beetje afkoelen aan het strand bij 's Gravenzande. Het was weer erg goed toeven bij Soul. 's Middags lekker op het strand liggen en lekker chillen en 's avonds swingen op het terras. Was het maar altijd zomer...

Tekst : Maaktnietuit
Foto's: Virgil


Dit keer was het niet Love2party die een feestje organiseerde maar wat vrienden, Nathalie Valster en dj Virgil die zelf ook zou draaien, die onder de naam FRNDS on Soul een leuk samenzijn hosten. Wederom kostenloos. Zelfs dj's als Brian S en Marcella hadden hun medewerking gratis toegezegd. Ook zij zien inmiddels wel in dat het feesten niet alleen maar om geld draait. Ook zij willen graag een leuke tijd hebben en willen daar ook graag hun mederwerking aan verlenen d.m.v. het draaien van wat plaatjes.











Terwijl dj's als Little Tim, SanDeep, Mr Brown en Virgil Reality de decks 's middags vast opwarmen, liggen de meeste mensen nog heerlijk aan het strand of zoeken ze verkoeling onder de 'sproeier' van het Pepsi luchtkasteel. Het is nog te warm om te swingen. Aan het einde van de middag wanneer Virgil achter de draaitafels plaats neemt, zijn er inmiddels meer mensen binnen en van het strand af en worden de eerste spieren vast losgegooid. Virgil draait een lekkere opbouwende set en je merkt dat steeds meer mensen het terras vinden en gaan dansen.











Aan Denniz (Groove Express) de taak om het Virgil over te nemen en om de hele tent aan het dansen te krijgen voordat Marcella het overneemt. Denniz neemt even gas terug om daarna voluit terug te komen. De hele tent staat op de banken en het echte startschot is gegeven. Vanaf dit moment is het feest en staan ze overal te dansen. Voor Marcella en Brian S is het vervolgens een koud kunstje om de mensen helemaal uit hun dak te laten gaan. Uiteindelijk was het tot ver na 1 uur 's nacht nog onrustig op het strand.











Soul Beachclub

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws