Love2party strandfeest II @ Soul, 's Gravenzande - 27 juli

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Weersvoorspelling toch kleine spelbreker

Afgelopen zondag 27 juli vond onze tweede editie plaats van het Love2party strandfeest op het strand bij 's Gravenzande bij Soul Beach. De weersvoorspelingen waren alles behalve positief. Verse Geesten had hun feest voor de zondagmiddag bij Mecca Scheveningen zelfs al afgelast, maar op de dag zelf viel het alles mee, we hebben zelfs nog redelijk veel zon gezien! Wel was het door deze weersvoorspellingen wat minder druk dan de eerste editie, maar uiteindelijk werd het toch nog een goed feest!

Tekst: Remko
Foto's: Vincent (Soul)




Om eerlijk te zeggen hadden we er een beetje hard hoofd in dat we het feest toch door lieten gaan. De weersvoorspellingen waren behoorlijk slecht waardoor je kunt verwachten dat het een stuk minderdruk wodt dan met mooi weer. Uiteindelijk toch de gok genomen om het niet te cancellen waar we uiteindelijk een goede keuze aan hebben gedaan.



Het was wel wat minder voor Rudy (Supperclub/Love2party)en Boy (Extrema). Zij draaiden beiden aan het begin van de middag, een tijdstip dat veel mensen thuis nog aan het twijfelen waren of ze nou de deur uit konden of niet. De mensen die er waren konden in elk geval al genieten van relaxte sounds en hier en daar al een zonnetje.




Terwijl Taras (EQH) het met wat meer bekende platen probeert wordt het gelukkig toch wat drukker. Ondanks de goeie dansplaten die bij hem voorbij komen is het voor de meeste mensen toch nog moeilijk dansen met zo'n bord lekkere sate of vis op je schoot, want er werd weer heerlijk gegeten tussendoor...

Veel mensen zien toch dat het heel de dag al droog blijft en komen rond etenstijd richting strand. Hierna was het de beurt aan Armand. Veel vette grooves en dat werkt met deze omstandigheden waarbij de meeste mensen maar moeilijk van hun plek af komen! Het loopt uiteindelijk rond een uurtje of 7 toch nog redelijk vol en een snelle telling komt toch nog uit boven de 200 bezoekers. Vanaf dit moment komt het feestje toch nog lekker op gang. Sandeep profiteert hiervan en neemt een half uurtje om lekker de mensen in beweging brengen, want richting ondergaande zon en consumeren van alcohol zie je de boel lekker op gang komen.




Edwin Bazen voegt zich bij Sandeep en samen hebben ze het mooiste moment van dit feest te pakken. Mensen die er al vroeg bij waren hebben al een lange dag achter de rug en de mensen die rond etenstijd kwamen staan er lekker vers bij. Terwijl de zon al helemaal onder is, klinkt opeens het intro van 'Avelange' van Marco Carola en dan gaat de hele tent compleet op de banken. Daarna staat Sandeep zijn plaats af aan Jay Samuel en samen laten ze de aanwezige lekker doordansen. Een mix van lekkere tech(n)o(use) en klassiekers vallen goed. Het blijft tot laat druk en opeens lijkt het 's middags en 's avonds wel 2 totaal verschillende feesten te zijn geweest! Joachim(On) wist uiteindelijk via heel veel omwegen het strand ook nog te bereiken en springt het laatste uurtje ook nog bij. Met drie dj's back to back wordt er lekker gespeeld met de draaitafels en het mengpaneel en wordt er doorgedanst to ver na 12 uur.



Het was uiteindelijk een vrij lange dag dankzij het tegenvallende weer, maar gelukkig wisten toch nog veel mensen ons feest te bereiken en kunnen we het toch nog een succes noemen.

Op zondag 7 september hopen we dan ook op een mooie nazomerse middag met hoge temperaturen, want dan zal de derde en tevens het laatste strandfeest van ons zijn. Tevens organiseren we die dag ook een beachsoccer tournooi, maar daarover later meer.


Love2party strandfeest deel I, 29 juni
Soul

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws