Proto Type @ Haarlemmermeer Paviljoen - 5 juli

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Simply S.O.T.A. biedt hoge kwaliteit!

Na het Awakeningsfestival vond er niet ver vandaan een onofficiele afterparty plaats. De organisatie Simply Sota had naast Emilio Ferreira ook Andre Galuzzi geboekt, een toonaangevende man uit de Cocoon-stal. De locatie, het Haarlemmermeer Paviljoen, is een zeer exclusieve locatie waar slechts 500 personen toegang zouden krijgen. Onze Love2party-reporter die dit feest zou verslaan heeft het uteindelijk niet gehaald. Maar aangezien dit wel een heel bijzonder feest is geweest willen we jullie wel graag de foto's laten zien samen met citaten van bezoekers uit het gastenboek van de organisatie.

Foto's: Simply Sota


Na een dagje festivallen was het tijd voor de meest wonderelijke nagerecht sinds tijden... Simply Sota heeft wederom een geweldig feest neergezegd met een locatie waar je u tegen zegt... verreweg vetste locatie van het jaar... was lastig te vinden maar de moeite werd meer dan beloond.. wandelend over een bospaadje doemde als snel het futuristische paviljoen op, rustiek gelegen aan een meertje en leek op dat moment het mooiste wat mijn benevelde oogjes ooit hebben gezien... het was een feest met stijl...Galuzzi verwende het publiek met heerlijke Taksi-techno en had werkelijk juweeltjes van platen... chillend op het terras met een geweldig uitzicht over het water, de koepel achter de dj waar de eerste zonnestralen van een nieuwe dag doorbraken gaven je zekers het gevoel iets bijzonders meegemaakt te hebben...ik kan dan ook met recht zeggen, voor ieder die er niet bij was..je hebt echt echt iets gemist..het was chique afteren in stijl voor techno-volk op stand..



Superrelaxed feestje op een droomlocatie !!!! Die Galuzzi is echt een mooie joker, fuck wat had die gast veel lekkere platen meegenomen. Hopelijk komt er nog een keer een feest, echt een dikke vette aanrader!!!!

Hoop ook zeker dat daar nog een keer een feest gegeven wordt, zou zonde zijn als die locatie niet vaker gebruikt wordt !


Moet wel zeggen dat 't een flinke shock was om om een uurtje of 8 op duivendrecht afgezet te worden, omsingeld door een paar duizend Sensation gangers... Voelde me plotseling erg oud met dat publiek om me heen...




Idd een fantastische lokatie, en zonder twijfel de coolste after waar ik ooit ben geweest!! Pas laat aangekomen, zijn wel 9 keer op en neer de N201 gereden voordat we de juiste afslag hadden, maar 't was 't meer dan waard !! We kwamen om iets van 2.30 binnen, Galuzzi was al bezig en mijn god wat had hij d'r zin in !!
Erg mooie en verrassende platenkeuze, en een erg relaxed publiek (bijzonder divers ook moet ik zeggen). Mooie afsluiting van een fantastisch etmaal...




Emilio Ferreira

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws