Hard Thrills @ Waakzaamheid - Zaandam, 18 apr

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Kick Off voor Hard Thrills

Voor party organisatie In2Beats was Hard Thrills het eerste feest van groter formaat. Vooraf leek dit dan ook een goed feest te kunnen worden gezien de sterke line-up. Op de flyer prijkten de namen van onder andere Jon Rundell en DJ Fausto. En de Waakzaamheid blijft altijd een toplocatie. Mede doordat het voor deze partyreporter min of meer een thuiswedstrijd is.

Tekst & Foto's:RJ


Bij binnenkomst rond twaalven viel gelijk op dat het erg rustig was. Later stroomden er nog wat mensen binnnen, maar het bleef de hele avond rustig. Ondanks de geringe opkomst zat de sfeer er echter goed in. Wat ook opviel was de goede man/vrouw verhouding op dit feest. Vaak komen er op hardstyle feesten meer mannen af, maar hier was de verhouding stukken beter.

De avond werd afgetrapt door de uit Manchester afkomstige DJ Blox. Deze DJ is onder meer bekend van de Hard Groove feesten die ook in de Waakzaamheid worden gehouden. Na Blox was het de beurt aan Miss Jarea. Deze van oorsprong uit Polen afkomstige dame is de enige vrouwelijke Noorse DJ die ooit in het buitenland draait. Haar naam bleek haar al vooruit gesneld, want uit de gesprekken aan de bar bleek dat een aantal mensen speciaal voor haar waren gekomen. Met haar stevige mix van onvervalste UK hardstyle kreeg zij dan ook het hele publiek in beweging.


Na Miss Jarea verscheen DJ Fausto achter de draaitafels. Fausto is onder meer bekend van de UDC feesten en onlangs mixte hij de laatste HQ cd. Na het heerlijke gebeuk van Miss Jarea leek het dan ook een opgave om dit nog te overtreffen, maar toch lukte dit Fausto. Of hij nou voor tigduizend man op Dance Valley draait, of voor enkele tientallen mensen, het dak gaat er altijd af bij Fausto.

Om vijf uur was het helaas alweer einde oefening. Na een laatste toegift werd het dan toch tijd om huiswaarts te gaan. Al met al was het een zeer geslaagde avond. Helaas voor de crew van In2Beats liet het publiek het echter massaal afweten. De organisatie heeft echter goed laten zien dat zij een topfeest neer kan zetten. Bij een volgende editie van Hard Thrills zal deze reporter dan ook zeker van de partij zijn.

In 2 Beats
Dj Fausto
Miss Jarea

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws