Invited by Tiesto @ Panama, 17 apr

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

'Heet' avondje Tiesto in Panama!


De tweede editie van 'Invited by Tiesto' vond afgelopen donderdag plaats in Panama. Na de succesvolle lancering in februari moest dit wel een nog groter spektakel worden. Van te voren was dit evenement al ruimschoots uitverkocht.

Bij binnenkomst even na twaalven bleek direct al dat het behoorlijk warm was in Panama. De hele gang stond vol met mensen die even wat probeerden af te koelen. Bij het betreden van de zaal kreeg je bijna een klap van de hitte.

Tekst & Foto's : RJ





Stond Tiesto de vorige editie van Invited nog achterin de zaal op het podium, deze keer was er gekozen voor een positie voorin de zaal. Op deze wijze stond het publiek in nog directer contact met DJ Thijs. Zelden zie je dan ook zo iemand genieten van zijn succes. Waarschijnlijk zijn er honderden foto's van hem gemaakt, en heeft de halve zaal hem een hand gegeven, Tiesto blijft altijd lachen.

Het publiek had er zeer duidelijk ook zin in. Ondanks dat het bloedheet in de zaal was, en op sommige plekken bijna te druk om te dansen, het publiek ging volledig uit z'n dak. Bij het horen van enkele hits van Tiesto's laatste In search of sunrise album ging het dak er bijna af. Zelfs de portiers dansten mee.




De volgende editie van Invited by Tiesto vindt plaats op 19 juni. Muzikaal gezien zal dat ongetwijfeld net zo'n succes worden als de eerste twee edities. Organisatorisch gezien lijkt het me verstandig om wat aan de airco te doen. Het was binnen veel te heet. De lens van de camera besloeg zelfs af en toe.


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws