DJ Deep @ Paradiso, Amsterdam - 28 feb

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

How deep is your love?



Op 28 februari bracht Luvdancin Dj deep in de Paradiso. Deze Fransman is vooral bekend om zijn voorlaatste mixalbum: Respect to Dj Deep. Sinds kort ligt zijn nieuwe verzamelaar: 'Sessions 1' in de Franse platenzaken, binnenkort ook in Nederland. Dus waren we er als de kippen bij om een preview van dat album te mogen beluisteren in de Amsterdamse poptempel!

Tekst & foto's: Jos




De Masters at Work beschouwen hem als een van de beste house dj's ter wereld. Laurent Garnier en Derrick May leerden de geboren en getogen Parijzenaar de kneepjes van het vak en producers als Todd Terry, Franky Knuckles en Marshall Jefferson zijn bij deze Franse dj favoriet. Als DJ Deep de flyer van een clubavond siert, kun je een avondje heerlijke zwoele house en lekkere garage met veel vocalen verwachten.



Zo ook in Paradiso met Luvdancin als host. De organisatie die afgelopen tijd al vele grootheden als Kenny 'Dope', Louie Vega en Kerri Chandler naar Nederland heeft gehaald, gooit momenteel hoge ogen in ons kikkerlandje als het om kwalitatieve, soulvolle houseavonden gaat.





Het werd als verwacht een heerlijk avondje Paradiso! Cassie 6 draaide zijn diepste houseplaten tot een uur of twee. Dj deep nam het roer van de Amsterdammer over voor een goed gevulde zaal. Hij begon al gelijk met een geweldige plaat, en er volgden er meer, waaronder 'How deep is your love-Blaze' en 'Another Day-Dj Spen'. Na 'Another Day' kon de avond niet meer stuk, het publiek genoot dan ook uitbundig op de zwoele houseklanken van de Franse dj die zijn naam meer dan waar maakte!





Vrijdag 28 maart is zal dj Spen acte de presence geven. De meeste mensen hebben nog nooit van hem gehoord, maar hij is zeker de moeite waard. Wie dj Deep heeft gemist kan 5 april naar Respect is Burning in Club More waar hij Back to Back draait met Kerri Chandler.

Paradiso

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws