NU @ Tivoli - Utrecht, 1 feb

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports


Future op lokatie


Afgelopen zaterdag werd in concertzaal Tivoli in Utrecht de allereerste editie van NU gehouden met een typisch Rotterdamse line up: Jay Samuel, Michel de Hey en Coming Soon (live). Oftewel Future op lokatie! Van tevoren was nog onzeker of dit wel een goed bezocht feestje zou worden, gezien de hevige sneeuwval overdag.

Tekst:Niels
Foto's:Kirsten

Gelukkig bleek dat de barre weeromstandigheden de meeste feestgangers niet kon tegenhouden, aangezien bij binnenkomst de zaal al goed gevuld was. Aan de aankleding van de zaal was weinig aandacht besteed en door het aanwezige doorgaans zeer jonge publiek waande je je in een jeugdsoos. De dj's mochten hun kunsten vertonen op een paar tafels die op het podium werden geplaatst. Dit deed echter niets af aan de sfeer.



Rond een uur of 1 had Jay Samuel zijn set afgerond en konden de mannen van Coming Soon aan hun live-set beginnen. Coming Soon is een naam die waarschijnlijk niet bij iedereen meteen een lampje doet branden, maar deze heren timmeren al een aantal jaren aan de weg. Hun platen en remixen worden door dj-grootheden over de hele wereld gedraaid. Er werd een stevig en technisch zeer goed in elkaar zittende set neergezet, die met veel enthousiasme werd ontvangen.


Een uurtje later nam Michel de Hey achter de draaitafels plaats. Hij draaide afwisselend met vinylplaten en via final scratch. Met zijn opzwepende techno wist hij het publiek wild klappend en fluitend aan het dansen te brengen en te houden. Toen om 4 uur al de lichten aangingen waren de bezoekers zichtbaar teleurgesteld. NU in Tivoli heeft laten zien dat het uiteindelijk altijd de muziek is dat een feestje geslaagd maakt. Afgelopen zaterdag is dat prima gelukt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws