Rollerdisco @ Las Palmas, R'dam - 30 nov

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports


Rotterdam Rolt, maar vooralsnog in de zomer


Afgelopen zaterdag werd in Las Palmas de eerste rollerdisco gehouden, iets wat de komende weken elke zaterdag herhaald zal worden. Al het begin is moeilijk, maar met een stad op wieltjes als Rotterdam zou je toch meer publiek verwachten. De locatie liet in ieder geval niet te wensen over. Las Palmas is gezegend met een prachtige vloer en lichtinstallatie, welke echt goed tot z'n recht kwamen.

Met goede tunes van James Brown, 'The Sexmachine' tot en met 'Gimme the light' is het enige probleem 'dansen'. Hoe doe je dat op die dingen? Een rondje 32 laag is geen probleem, bochtje achteruit gaat ook nog, 1 been, 2 wielen oke, maar dan is de truckendoos toch echt leeg. De geroutineerde rollers lieten deze gelegenheid niet onbenut om het een en ander te verduidelijken. Moonwalk, pirouette, split en dat alles op maat van de muziek. Het niveauverschil leek ineens erg groot. Terug naar een afgelegen steegje om te oefenen? Niet nodig, volgende week is er om 19:15 les in rolskate dansen. Nu investeren is in de zomer oogsten. Zie je het kringetje van skaters al voor je, schreeuwend om jouw kunsten?


Las Palmas

Rollerdisco is er iedere zaterdag van 20:00 tot 23:00 uur in Club Las Palmas op de Wilhelmina pier , entree 5 euros, les 3 euros

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws