Salsa Lounge, Hotel Arena A'dam, 24 nov

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Buikdansen weer helemaal hip?

De zondagen worden steeds zwaarder. Het weekend wordt hierdoor langer en dus leuker, maar de klap op maandagochtend als de wekker gaat, komt nog harder aan. Naast METZ, T-dansant en Verse Geesten is er nu ook de maandelijks terugkerende Salsa Lounge party in hotel ArenA in Amsterdam.




Bij binnenkomst draaide Stan da Man lekkere plaatjes. Prima muziek om de avond mee te beginnen. Helaas bouwde hij zijn set niet lekker op. Dus aan Roog de taak om het feest tijdens zijn dj-set goed los te laten barsten. Hij begon met platen die zich het beste kenmerken als platen die je in een tappas bar op de achtergrond hoort. De zaal was inmiddels al goed vol en Roog liet er geen gras over groeien. De vrolijke sound van de Utrechter knalde uit de speakers. Het publiek had er zin in. Zowel de dansvloer als het podium waren constant druk. Buiten was het koud, maar binnen tropisch warm!



Even was er een break met een speciale Bacardi prijsvraag en een show van een echte buikdanseres. Een korte show maar wel een zeer leuke en aangename afwisseling. Hierna was het de beurt aan D-Rashid ft. Andrei Russo. We hebben de heren de laatste maanden al wat vaker aan het werk gezien, maar iedere keer kunnen we dezelfde conclusie trekken. De zaal gaat op zijn kop!



In de andere zaal kon je zien dat het salsa dansen een goede concurrent van house was deze avond. Ook hier was de dansvloer de hele avond goed bezet met stelletjes die zich lekker lieten gaan op de typische salsa muziek gebracht door DJ Mauri & Mimo.





Op 29 december zal de nieuwe en tevens laatste editie van dit jaar worden gehouden. En omdat december toch al een feestmaand is wordt hier om 24.00 uur alvast een poging gedaan het jaar 2003 met veel champagne en muziek in te luiden. De dj's voor deze avond zijn niemand minder dan Lacroix (Latin session), D-Rashid ft Andrei Russo en Little Tim (Love2party). In de strictly salsa zaal zullen DJ Mauri & Real El Canario draaien en boven kan met weer lekker chillen met de Diazz Bortherz.

Love2party zal weer de nodige plaatsen op de gastenlijst weggeven dus hou de site in de gaten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws