Mr C @ Future - Nighttown, 13 sept

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Nighttown Theater prima alternatief voor slecht bezochte Future-editieHet zijn twee handen op 1 buik; Mr. C en Michel de Hey. Om de zoveel tijd nodigen ze elkaar uit op hun eigen clubavond. Mr. C host een avond in The End te Londen, en daar is de Hey een graag geziene gast. Omgekeerd geldt natuurlijk hetzelfde, want we kunnen maar geen genoeg krijgen van de 'scary' dj-skills van de Londenaar.

Tekst: Marcel
Foto's: Irfan & Alex

Vrijdag was het weer eens zover, de man die furore maakte als leadsinger van The Shamen, nam achter de draaitafels in Nighttown plaats. Ditmaal niet in de Basement, maar in de theaterzaal die grenst aan het Nighttown cafe. Een intieme locatie, zo is gebleken. En ook een prima plaats om de aanwezige bezoekers te ontvangen.
Ondergetekende kwam te laat binnen om de opwarmende dj Bruce Leen te horen draaien. Maar gezien zijn status als soulvolle kikker, zullen er genoeg mooie, diepe en warme houseproducties voorbij zijn gekomen. Opvolger was natuurlijk resident Michel de Hey, die soms alleen en meestal 'back to back' met Mr. C zijn tech-houseplaatsjes draaide.
De avond op zich was erg leuk. Zowel Michel de Hey als Mr. C draaiden een prima dj-set. Alleen kun je, gezien de opkomst, goed merken dat voor veel mensen de portemonnee, na een dure festivalzomer, nu toch echt leeg is. Een dj met de status van Mr. C moet immers met gemak volle zalen trekken. September en oktober zullen moeilijke maanden worden voor veel clubs in de Randstad. Je kunt dan nog zulke goede artiesten boeken, de mensen zijn door financiele omstandigheden genoodzaakt om thuis te blijven. Zoals Beatrix afgelopen dinsdag al zei in de troonrede: "iedere burger zal er het komende jaar financieel op achteruitgaan en moet wat inleveren." Ook het clubleven wordt door de slechte economie getroffen, helaas...Interview Mr. C

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws