Gayle San @ Strictly Techno - Waterfront, 10 aug

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Na Fast Forward knallen in het Waterfront met Gayle San


FFWD Dance Parade, vanaf 12:00
31 wagens vol met dansende mensen en dj's, dwars door de binnenstad, eindigend op de Mullerpier. Dit gebeuren zou tot 23.00 's avonds duren, maar kwam tot zijn einde toen het rond 18.00 keihard ging regenen. Natuurlijk waren er diehards die doorfeestten. Toch vertrok het merendeel van de bezoekers teleurgesteld naar huis. Dit om na een douche en een maaltijd naar een afterparty te gaan. Waterfront was die avond een goede optie. Deze club, gelegen tussen het P&O Nedlloyd gebouw (witte grote gebouw aan de Maas) en het Maastheater, wordt ondanks zijn ondergrondse karakter steeds beter bezocht.

Auteur en foto's: Nash




Waterfront, vanaf 00:00
Aangekomen bij het Waterfront stond er al een lange rij voor de deur. Niet vreemd natuurlijk met Dj's Perry, Michel en special guest: GAYLE SAN op de playlist. Om 01:00 uur begon de uit Singapore afkomstige dame aan haar set. Ze ging gekleed in een Miss Sixty spijkerbroek, met daarop een T-shirt van G-Star. Haar mooie zwarte haren en gave huid maakte het aangename plaatje compleet. Haar sound is te omschrijven als: percussive, stomping, groovy techno. Een typerende plaat in haar set was die van DJ Shuffelmaster, genaamd 'Geylang'. Dit betekende een portie pompende beats gecombineerd met Portugese zang. "Groove is in tha HOUSE yeahh!" Gayle San was helemaal in haar sas. Dit was te merken aan haar aanstekende heupbewegingen achter de decks. Drie decks wel te verstaan! Na een set van iets langer dan 2.5 uur keek ze over de dj-booth heen naar het publiek. Haar gezichtsuitdrukking sprak boekdelen.




Voor Perry & Michel de zware taak om het weer van haar over te nemen. Ze hadden samen het publiek al warmgestoomd voor Gayle. Maar overnemen na zo'n set, dan moet je toch even nadenken wat je uit de platenkoffer tovert. Terwijl Perry nog stond te graven was Gayle inmiddels klaar. Perry liet het publiek nog een minuut of wat doorjoelen. Geen muziek, maar de tent stond helemaal op z'n kop. Geweldig! Tot ver na vijf uur bleef het bomvol. Uiteindelijk werd met recht teruggekeken op een geslaagde avond in Waterfront!




Gayle San
Naast in clubs te hebben gedraaid als Sven Vaths legendarische club Omen te Frankfurt, toen het zogenaamd Mecca of Techno, draait ze vandaag de dag ook geregeld wereldwijd. Te noemen: Bionic in Detroit, Pure Pleasure parties in Chicago, Soma in Montreal, Twilo in New York, Zouk Club in Singapore, Florida 135 in Spain, Fuse Club in Belgie etc. Ze stond in 1999 als nummer 7 geplaatst meest populairste internationaal dj. Ze heeft tracks genaamd onder de naam Transmakus van Universe Anthem en Violator die op the Tribal Gathering 94 and 95 albums staan. Daarbij ook nog eens single genaamd Way of the Dragon' voor Rainforest Records, een live set gemixt voor het Tribal Gathering 96 album. Op haar eigen label "Equator" bracht ze solo LP's uit en collaboration LP's met Mark Williams. In 1998 mixte ze de tweede CD van de Fine Audio Mix CD series. Kortom een vrouwelijke dj met veel talent, die hopelijk weer snel in ons kikkerlandje te bewonderen is!




Zoals het motto van Strictly Techno luidt: JE WEET TOCH

Voor meer info: Gayle San

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws