Dr Feelgood @ Off Corso, R'dam - 30 mei

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

A night out at Dr Feelgood's was inderdaad een avond waar je je goed van ging voelen. 'Eindelijk' was het meest gehoorde woord van de avond, met op een goede tweede plek het alom bekende 'gezellig'. Dat beschrijft dan tevens het gevoel van de avond. Veel mensen waren blij dat er eindelijk weer eens iets leuks te doen was op de donderdag avond.

Afgelopen donderdag was de eerste aflevering van 'a night out at Dr Feelgood's', een nieuw initiatief van de organisatie Floorfillers. Deze organisatie is ook wel bekend van hun succesvolle FertileGrounds avonden in Off_Corso en de nieuwe avond (S.P.O.D.S.) in Now&Wow. Zij vonden het tijd voor een nieuwe invulling van de donderdagavond in Rotterdam.

Tekst en foto's: Maakjenietdruk!


A night out at Dr Feelgood's was gezellig vol, iedereen stond op de dansvloer en ze kwamen er ook niet meer af. Mensen leken bevangen door de muziek die gedraaid werd door de DJ's. De zaal was dan ook gevuld met blije gezichten. De DJ's Juice le Sweet, Real en Hitmeister D draaiden een eclectische set, alles waar ze zin in hadden en wat door het publiek goed ontvangen werd, mocht de revue passeren. Ook de VJ's gingne tekeer op het thema comics. Spiderman, Wolverine en vele andere 'helden' waren te zien op het scherm en zorgden voor een beschermd gevoel. Het publiek was een mix van alles en iedereen was gekomen voor 1 ding: Feeling Good!!!En iedereen voelde zich ook goed!


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws