Metz on Sunday @ Prinsestheater, R'dam - 19 mei

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Zwoele sounds op een zwoele zomeravond!

Afgelopen zondag was er weer een reguliere Metz on Sunday. Ondanks dat de meeste mensen de volgende dag wegens Pinksteren vrij hadden vond deze editie gewoon plaats van 18.00 uur 24.00 uur en kon er bij binnenkomst dus ook weer genoten worden van een heerlijk warm en koud buffet met o.a. Japanse hapjes en snacks. En wellicht juist omdat iedereen de volgende dag vrij was, of door het mooie avondweer, gingen mensen pas later stappen waardoor deze editie helaas niet uitverkocht was.

Tekst & foto's: Remko




De guest-dj van vanavond, dj Roog, heeft al meerdere keren zijn draaikunsten getoond in het Prinsestheater. Met een heerlijke sound staat iedereen te genieten, met Roog als aanvoerder. Met de bekende "genietende-Roog-style", oftewel ogen half gesloten en het hoofd van links naar rechts deinend, komt er een zwoele housemix uit de boxen waarvoor je normaal naar Ibiza zou moeten. Wel een beetje jammer dat hij al van 20.00 tot 22.00 uur draaide, wat eigenlijk te vroeg was. Veel bezoekers kwamen nog tijdens zijn set binnen, welke achteraf het hoogtepunt van de avond was.




Franco Rollini en The Frank wisselden elkaar hierna af om de avond vol te maken tot ongeveer 1 uur. Een mix van alle soorten house, als het maar lekker klinkt, is hun draaistyle. Op de laatste Metz werd Franco Rollini nog af en toe bijgestaan door een percussionist, deze keer door een saxofonist die al vaker hier opgetreden heeft. Deze saxofonist van de band Hasjee Royal, voelt de muziek goed aan en zorg voor een eigentijdse begeleiding ervan.




Ondanks dat deze Metz wat minder druk bezocht is dan de eerdere edities hing er wel weer die speciale "Metz-sfeer" van mooie mensen, gezelligheid en zomerse muziek. Of het nou een lekker avondje dansen was om vervolgens vroeg naar bed te gaan om vervolgens op tweede Pinksterdag naar je schoonouders te moeten, of een goeie voorbereiding op de rest van de nacht om bijvoorbeeld door te gaan op Bimbo in Now & Wow, het was zeker weer de moeite waard om te gaan!




De komende periode zullen er geen Super Metz-avonden plaatsvinden, maar de volgende reguliere Metz on Sunday staat weer gepland op zondagavond 16 juni met guest-dj Marcello. Een preview met prijsvraag volgt t.z.t. weer op Love2party.

Prinsestheater

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws