Super Metz @ Prinsestheater, R'dam - 8 mei

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Het concept van Metz is gezet!

Nadat er vanaf vorig jaar al redelijk wat (succesvolle) edities zijn geweest van Metz on Sunday zijn er dit jaar ook de Super Metz feesten bij gekomen. Deze vinden plaats op dagen die dus vaak niet op zondag vallen, maar dat wel iedereen de volgende dag vrij is. Deze Super Metz feesten vinden dan ook 's nachts plaats in plaats van 's avonds. Afgelopen woensdag was dus zo'n dag, dus op naar de Schiedamseweg in Rotterdam!

tekst: Remko
Foto's: Nash







Van het rood en wit van Feyenoord was na afloop van de fenomenale wedstrijd op woensdagavond alleen nog maar de kleur wit te vinden in het Prinsestheater. Deze avond voor Hemelvaartsdag hebben mensen massaal gevierd dat hun kluppie kampioen is geworden of gewoon omdat ze de volgende dag lekker vrij waren. Het Prinsestheater was deze avond dan ook op alle twee de verdiepingen volledig gevuld met mensen die gehoor aan de dresscode white hadden gegeven en die wel in waren voor een feestje.






In eerste instantie zou guest-dj Mar Y Sol komen, maar helaas had zij zich ziek gemeld en is op het laatste moment nog dj Cross geregeld. De volledige line-up bestond nu uit Cross, Pablo Piaggio, Rolini en Bjorn. Deze dj's wisselden elkaar na hun set af met een vrij andere stijl. Cross draait wat diepere house, wat merkbaar niet bij iedereen goed viel. Er heerste eerst een vrolijke danssfeer waarbij ondertussen lekker gebabbeld werd, op zo'n moment kan het moeilijk zijn om in die wat diepere house te kunnen komen.






De jonge Pablo Piaggio nam het van Cross over en gooide redelijk het roer om. Een sound van techhouse en opzwepende melodieen zorgde weer voor vrolijke gezichten en de witte massa dansende mensen geeft een zomerse uitstraling op de dansvloer. Hierna houdt Rolini, zoals op alle Metz feesten, vast aan zijn repertoire van oude knallers en bekende klassiekers. Jammer alleen dat tijdens zijn set de hoge tonen flink overheersend waren en in de buurt van de boxen pijn in de oren gaf. Het hele feest is tot na vijf uur doorgegaan met op het einde nog een redelijk bezette zaal. Er kan nu wel gesteld worden dat het concept Metz is gezet met veel terugkerende gezichten en steeds meer bezoekers, Rotterdam heeft er echt weer een mooie avond bij!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws