Justin Robertson @ Winkel van Sinkel, Utrecht, 4 mei

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Justin Robertson Rocks!!!


Terwijl een groot gedeelte van uitgaand nederland nog aan het uitrusten was van koninginnenacht / dag of wegens financiele reden niet uit kon gaan, kregen degene die in de winkel van sinkel waren een steengoede set van de engelsman Justin Robertson (aka the lionrocker) voor hun kiezen. Samen met Dave Clarke, is hij de resident van de Bugged Out avonden. Niet alleen als DJ heeft hij een behoorlijke staat van dienst, maar ook als producer (Revtone) heeft hij al vele remixes van o.a. Bjork, The stereo MC's etc op zijn naam staan.

Tekst en foto's : Tim





De avond wordt groovy en funcky geopend door Risk resident Richard. Die zijn bekendheid heeft te danken aan zijn "Real Audio" avonden in de Roxy. Richard is een dj die het publiek goed weet aan te voelen. Hij geeft waar ze om vragen, speelt met de muziek en laat het publiek iedere keer weer verrassen met zijn platenkeus. Om 02.00 uur kregen de bezoeker dan eindelijk waar ze voor gekomen waren. De eerste plaat die hij draaide lag indezelfde lijn als Richard, maar daarna ging het dak eraf. Met een flinke portie funky techno zette hij het publiek naar zijn hand en blies het dak van de Winkel van Sinkel eraf. Een verdwaalde Dennis "Dance Valley" Luts (een dag later ook nog gesignaleerd op de Calypso Tunes, red.) kon het goed waarderen en sprong lekker tussen het publiek heen en weer. Wederom zorgde MC Lanesra voor het stukje extra sfeer en vulde Justin Robertson goed aan. Beneden waar je lekker kan loungen, praten of bijkomen verzorgde Robbie303 bijpassende muziek. Van oude disco tot hedendaagse house deden hier de revue passeren.




Al snel was de set van Justin alweer voorbij (wat gaat de tijd hard als je het naar je zin hebt) en mocht Richard de overige uurtjes weer van hem overnemen om de avond waardig af te sluiten. Opnieuw bewijst clubrisk @ winkel van sinkel dat ze met diverse nationale en internationale namen de housescene in de omgeving Utrecht goed voorzien in hun behoefte.

11 mei a.s. Hard Candy: Californian porn with a sleazy, sexy touch (Marcello Solo)
18 mei (special): Dimitri & Funk d'Void
25 mei: Erick-e & Eric de Man






Naar verluidt schijnt de Amerikaan David Alvarado ergens in juni naar de winkel van sinkel te komen, hou de site in de gaten voor verdere informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws