Ken Ishii @ On, Off Corso - Rotterdam, 27 april

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Silly Symphonies & Soundarchitecture are still ON !!!






Zaterdag 27-4-2002 Off_Corso Rotterdam


Het was weer een adembenemende happening bij ON. Het adembenemende had natuurlijk het meest betrekking op de muziek, maar de aanhoudende hittegolf in Off_Corso werkte daar goed aan mee. Het was in ieder geval weer flink afgeladen, maar wat verwacht je anders met zo'n line-up!

Vanavond waren het Frederik, Remy en de uit Tokyo afkomstige Ken Ishii die uit de kast werden getrokken. Aangezien er deze avond een groot parkeerprobleem was in Rotterdam, God mag weten waarom, zullen de meeste bezoekers Frederik wel hebben gemist. Dit is altijd jammer, want de opbouw van een avond is natuurlijk heel belangrijk! Maar Remy ging in ieder geval goed door met opbouwen. Hij butste er lekker op los, maar hij moest het duidelijk hebben van zijn uitschieters. Goed voorwerk dus, voor de aan 1 stuk doorrammende Ken Ishii. Met af en toe een mixfoutje, maar daarvan geven we gewoon de apparatuur de schuld.
Op een gegeven moment werd het wel wat veel van het goede en waren er gelukkig op de bovenste verdieping wat zitvierkanten neergezet, waar de vorige keer nog dansblokken stonden. Er was dus al rekening mee gehouden...




Ook had de organisatie de bigscreams weggehaald en achter de vernieuwde dj-booth een tv-muur geplaatst. Daar werd door middel van vette high-tech spulletjes wat meer oosterse beelden weergegeven, hoe toepasselijk! Bij de WC's was er zelfs een doorzichtig scherm op de railing bevestigd! Vielen er misschien teveel mensen en/of glazen naar beneden?

Uiteindelijk kon je natuurlijk nog naar de lounge strompelen om daar even wat bij te komen op de wat relaxtere beats van Erwin Unger en Perre van den Brink. Heerlijk gewoon! Kortom, altijd weer verrassend die ON avondjes...

Tekst : Brenda
Foto's : Nash



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws