Fresh & Juicy @ Waakzaamheid, Koog a/d Zaan - 23 mrt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

'Rustig' knallen in de Waak




FRESH & JUICY presenteerde zaterdag 23 maart in de Waakzaamhied in Koog a/d Zaan de Dj's: Jay Denham (US, Detroit), Steve Stoll (US, New York), Daniel Garcia (GER, Clubstar rec.), Jon M (Groovetech rec.) en onze Eric de Man (Clubrisk) op een Techno Blaadje.

Tekst en Foto's: Jurienne

De Amerikanen mochten het ijs breken wat dan ook lekker los gehakt werd. De sfeer werd gelijk stevig neergezet. Erg druk was het helaas nog niet waardoor er genoeg ruimte was om te dansen en lekker te bewegen op de sounds van Dj Steve Stoll. Jay Denham gaf maar weer eens aan waar de term minimale techno voor staat: recht toe, recht aan, met weinig veranderingen en lekker hard. Hij zorgde er zo wel voor dat niemand stil kon staan.

Voorin de Waak stonden de vertrouwde banken waar heerlijk en ontspannen gechilled kan worden. Een ideale plek om stevige en diepzinnige gesprekken aan te knopen met de overige bezoekers of om gewoon lekker rond te kijken. Wanneer het niet al te druk is, is dit toch een heerlijk avondje vermaak in zo'n huiskamersfeer met een geweldig achtergrondmuziekje.

Terug op de dansvloer gingen de Dj's gewoon door. Ze werden goed begeleid werden door iemand van het licht die continu bezig was de muziek in lichtsferen om te zetten. Nog niet geheel duidelijk is het thema, Fresh & Juicy. Bij Fresh kon ik alleen het ondergelopen damestoilet dat met pompen werd bijgestaan, bedenken. En bij Juicy kwam ik niet verder dan de Jus D'orange of appelsap aan de bar.

Dj Eric de Man mocht om 04:30 het verhaal verder uitbouwen tot 07:00 en vulde die dan ook perfect met wat meer melodieen in zijn set. Een gezellige groep bleef tot het einde genieten van zijn muziek waardoor de intieme sfeer tot het einde bleef!

De volgende Fresh & Juicy zal zijn op 20 April 2002.
Voor meer informatie kijk op de Fresh and Juicy site









Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws