Billy Nasty @ Future, Nighttown, R'dam - 15 mrt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Billy Nasty: vertegenwoordiger van 'het Future-gevoel'

Het was niet de eerste keer dat Billy Nasty te zien was bij de Future. Van verveling is bij het hondstrouwe Future-publiek nog absoluut geen sprake. Dus zal het ook niet de laatste keer geweest zijn. Vanaf plaat numero uno kon het al niet meer stuk. Iedereen had er duidelijk zin in en dat begreep Nasty ook. Het was dan ook een avond in de categorie: 'je had er bij moeten zijn'.

Tekst: Christian
Foto's: Jos

Dit geldt eigenlijk altijd voor de Future. Het is het samenspel tussen de muziek, die gekke donkere kelder en natuurlijk de mensen. Deze drie ingredienten zorgen voor het speciale Future-gevoel. Dat gevoel is moeilijk in woorden uit te drukken. Je zou het kunnen omschrijven aan de hand van bepaalde uitingen van de bezoekers. Er wordt ondanks de beukende techno die je om je oren krijgt toch nog veel gelachen en gepraat. Het publiek bestaat dan ook veelal uit vaste bezoekers en dus bekenden van elkaar. Echter niet op een vervelende manier. Daar het veelal vaste bezoekers zijn is het ook grappig om te zien dat iedereen zijn eigen plekje heeft. Alleen voor een drankje wordt die plek verlaten en verder is het springen geblazen op 'jou' paar vierkante centimeter.
Zolang Michel de Heij in deze mate enthousiast blijft over zijn avond en daarmee veel goeide DJ's naar Nighttown weet te halen, gaat de Future nog lekker lang door. Zet hem dus maar vast in de agenda voor maart/april 2003: Billy Nasty in de basement. Maar misschien komt hij voor die tijd gewoon alweer naar Rotterdam. Want aan het koppie van meneer Nasty te zien is hij nog lang niet uitgekeken op onze toekomst.

De data die de mogelijkheid bieden tot het meemaken van het Future-gevoel:

22 maart: Jay Samuel & Alvredo
29 maart: Coming soon live, Michel de Hey, Chord Symbols a.k.a. Rene
5 april: Hotel Mozaque @ Future: Michel de Hey, Fuckin Dewaele Brothers, Osunlade, Lo Fidelity Allstars, Relax
13 april: Puschkin presents CD release Jay Samuel: Michel de Hey, Jay Samuel, Marino Berardi
19 april: Future... invites MAW: Michel de Hey, Frank Lorber
26 april: Jeff Mills, Michel de Hey
Only presale tickets available during the future nights on 12.04 & 19.04 (No guestlist)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws