Mr C @ Future, Nighttown R'dam - 22 feb

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Mr C weer in 1 van zijn favoriete clubs!

De Basement van Nighttown vormt al enige jaren op vrijdag het toneel van de Future. De allergrootse namen hebben al in die kleine donkere kelder voor een klein select publiek mogen draaien. Het is de host van de Future, Michel de Heij, al gelukt om dj's als Billy Nasty en Chris Liebing voor 350 man hun werk te laten doen en op 26 april staat hier zelfs Jeff Mills geprogrammeerd.



Een dj die de Basement ook zeer waardeert is de Engelsman Mr C. Als eigenaar van The End in London nodigt hij af en toe Michel de Heij uit om in Londen te komen draaien en Mr C komt zo af en toe voor een optreden naar Rotterdam. In de grote zaal wil hij per definitie niet staan, gewoon lekker voor een klein clubje in de Basement vindt hij veel leuker.


Zonder veel promotie weten veel mensen toch weer de Basement te vinden en een goed gevulde zaal luistert naar wat Mr C te bieden heeft. Hij geeft ons een zeer afwisselende set van tech-house, minimale techno en heel af en toe wat stevigere platen. Aangezien de Future toch meer een technoconcept is en daar ook de hele locatie zeer geschikt voor is had de hele set wellicht wat steviger gemogen. Waarschijnlijk verwachten de meeste mensen dit ook wel van hem, maar het is het grootste gedeelte van de avond meer swingen dan springen.

De sfeer is, mede door de muziek, wel zeer goed. Mr C geniet er zelf ook van, en met af en toe een goedkeurende blik het publiek in legt hij tevreden zijn ene na de andere plaat op de draaitafels. Na 2 uur 'werken' mag Michel de Heij zijn eigen avond weer afronden en een geslaagde vrijdagavond in de Future zit er een paar uur later weer op.




Future programma maart:
1 maart: paul davis (circulation, uk), jay samuel
8 maart: secret cinema birthday bash, michel de hey, live: secret cinema vs alexander kowalski ( kanzleramt)
15 maart: ec vs tortured, michel de hey & billy nasty
22 maart: jay samuel + alvredo
29 maart: coming soon live, michel de hey, chord symbols aka rene


Love2party-interview met: Mr C

Tekst en foto's: Remko

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws