Oud & Nieuw @ Prinsestheater, R'dam - 31 dec

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Een goed begin is het halve werk!

Het blijft een gezellige en mooie zaak, het Prinsestheater aan de Schiedamse weg in Rotterdam. Elke derde zondag van de maand staat het theater al in het kader van Metz on Sunday. Dit staat bekend als een zeer gezellig, kleinschalig en intiem feest, dus met oud en nieuw wilden we het hier georganiseerde feest To 2002 Party graag bezoeken.
Deze avond had als thema black-tie voor de heren en gala voor de vrouwen, dus lekker sjiek met zijn allen! Zoals de bedoeling was had bijna iedereen een kostuum aan, en hoewel het er allemaal mooi uitziet, een beetje erg warm is het wel! Maar niet getreurd, de zwetende lichamen waren een genot voor het oog!



Het nieuwjaarsfeest begon om 23.00 uur. Bij binnenkomst om kwart voor 12 waren de meeste mensen al binnen. Op de kaarten stond ook al dat iedereen voor 12 uur aanwezig moest zijn, en gelukkig heeft zo goed als iedereen zich hier aan gehouden. Zoals je met oud en nieuw wel kan verwachten, was de sfeer optimaal. Gezelligheid ontbrak er zeker niet aan en iedereen liep rond met een grote glimlach van de champagne, heerlijke muziek en gezelligheid.

Rond 12 uur werd met zijn allen het nieuwe jaar afgewacht met in de handen de champagneflutes die gratis uitgedeeld werden. Een paar minuten voor 12 zette de locale dj-held een plaat op, waarop werd afgeteld en klokslag 12 uur hoorde je keihard Happy Newyear, Happy Newyear, Happy Newyear van ABBA. Dit blijft toch wel een van de leukste platen om het nieuwe jaar in te luiden!

Een van de dj's die op deze avond de muzikale invulling mocht verzorgen was Quinten de Rozario. Met een platenkeuze van swingende zomerhits tot wat diepere tranceplaten heeft de dansvloer vanaf het begin tot het eind vol gestaan. Een speciaal optreden was er nog van zangers Jessica die onder begeleiding van een dj een optreden gaf waarin diepe soulvolle platen werden gedraaid en de zangeres haar mooie, heldere stem op een te gekke manier ten gehore bracht. De sfeer werd er nog uitbundiger op en het publiek bereikte een waar hoogtepunt door deze mix van zang en draaitafels.


Oud en nieuw vieren in het Prinsestheater geeft je het gevoel alsof je bij iemand in de woonkamer het feestje viert. Een echte intieme sfeer, ontspannen publiek en goede muzikale invulling hebben er in elk geval voor gezorgd dat 2002 goed begonnen is. En een goed begin is het halve werk, dus kom maar op met de rest van het jaar!

Prinsestheater

Tekst: Barend
Foto's: Jos

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws