M@W: Destination Unknown, Rotterdam - 24 nov

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports


Edwin Bazen


Sarah's en Deirdre's avondje 'jumpen'

Het is zaterdavond half 1 en we hebben net de auto geparkeerd. Aan de voet van de Erasmusbrug zien we het party-schip al liggen. Op dit bootje hopen we vanavond een erg leuk feestje te hebben, maar dat zit altijd wel goed bij M@W. Het is slecht weer en gaan dus snel aan boord. Als we naar binnen lopen zien we gelijk de draaitafels staan en vanaf dit punt heb je een goed overzicht over de dansvloer die zich een dek lager bevindt. Vanaf deze plek kan je ook naar het bovendek, waar je in de openlucht kunt genieten van het uitzicht van Rotterdam.




Het is tijd voor een drankje en gaan dus snel weer naar binnen. Het is nog erg rustig, wat we eigelijk niet verwacht hadden. De vorige M@W party's waren altijd stampvol. En ook nu hadden ze toch weer een leuke line-up met o.a. James Ruskin en Secret Cinema. Ondanks het feit dat er erg weinig mensen binnen zijn, kan ons feest beginnen. De mensen die er wel zijn hebben er in ieder geval zin in en de sfeer is zeker goed. Dat het zo rustig is, heeft als voordeel dat we niet lang hoeven te wachten bij de bar.

James Ruskin




Voordat we het weten is het half twee en vaart de boot uit. Je kan heel goed merken dat we op het water zitten, want de dansvloer gaat een beetje heen en weer. We dansen lekker verder op de harde beats van Secret Cinema. Het geluid staat goed, als je bij de dj's op een stoel zit voel je de harde bas door je lichaam trillen. Toch maar weer naar beneden, omdat we niet langer stil kunnen zitten. Aan het einde van de avond wordt een deel van de mensen al wat rustiger. Maar voor ons wordt er gewoon nog te lekker gedraaid om naar huis te gaan. Het is James Ruskin die zijn naam waar maakt en de man van de avond is. Al met al een geslaagde avond!

Tekst Sarah en Deirdre
Foto's Jos






Captain Iglo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws