Future @ Nighttown R'dam, Benny's Birthday! - 12 okt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Zonder dat het echt in de planning lag, vierde opkomend talent Benny Rodrigues vrijdag tijdens de Future in Nighttown zijn verjaardag. Hij was ook degene die de avond mocht openen met een set die, zoals we van hem gewend zijn, vrij relaxed begon. Alleen met goed geconcentreerd mixen wordt een verjaardagsset af en toe iets bemoeilijkt als je door vrienden wordt gestoord met cadeautjes! Dit maakte hij goed door een lekkere mix van stevige technoplaten te lanceren. Het publiek kwam hierdoor goed los, zoals tijdens Richie Hawtin's 'Minus Orange'. Handen omhoog en gaan: YEAHHHHHH!!! Voordat Benny werd afgelost door de gastheer Michel de Hey werd er eerst een fles champagne open getrokken ter ere van zijn verjaardag. Cheers mate!
Hiermee was zijn set tot een einde gekomen en ging De Hey verder.





De Hey draaide kort, maar liet met zijn typische techhouse platen wel weer horen dat hij er eventjes was. Hier ging het publiek weer vet uit zijn dak. En Michel draaide lekker verder met zijn bekende pose achter de draaitafels. Een beetje onderuit gezakt lijkt het net. Totaal onder controle!





Na dat te hebben gehoord was het de beurt aan John Thomas, die produceert voor het Logistic label.
Velen hoorden hem hier voor de eerste keer draaien, en hij bewees zich goed. Goede platen draaien is geen punt, het mixen zelf en in een juiste volgorde, dat is pas een kunst! Net als Benny Rodrigues en Michel de Hey deed ook John Thomas dit op een gecontroleerde wijze. En dat liet hij merken ook. Deze dj draaide tot het einde, waardoor het dan ook tot het einde druk bleef.





Tijdens deze avond werd er ook gefilmd door AXE Nightguide. Zij waren aanwezig om een reportage van Benny te maken. Waarschijnlijk zien we hem dus binnenkort ook meer in de belangstelling en kan deze opkomende superster lekker doorgroeien.
Want ook al is hij pas 19 jaar jong, hij draait al goed mee tussen de grote jongens.





Namens Love2party: Benny gefeliciteerd!

Nighttown

Tekst en foto's: Nash

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws