Beyond Adventures, Winkel van Sinkel Utrecht - 28 sept

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Vrijdag was het kiezen tussen de Eve in Amsterdam of de Winkel in Utrecht.
Een aantal bekenden had reeds de keuze gemaakt om naar Surgeon te gaan luisteren. Een avondje flinke Techno klinkt inderdaad niet verkeerd en deze locatie is zeker een leuke afwisseling. In een vaag verleden kon je hier nog uit je dak gaan toen de grotten nog bekend waren als Fellini's. Dat was lang geleden, het zag er in ieder geval anders uit. De grotten zijn minder groot en het feest is nu boven in een hoge zaal. De zaal en de bar ernaast zien er ouderwets maar zeer stijlvol uit, een soort oud cafe met een flinke danszaal. Mooi en orgineel is ook het prachtige plafond met een klein ontoegankelijk, decoratief balkon wat nog wat meer party aankleding en /of verlichting zou kunnen gebruiken, om het echt af te maken.



Het publiek vanavond was zoals verwacht wat jonger en student-achtig. Duidelijk geen ongezellige mensen hier in Utrecht, helaas echter ook niet het type dat voor een uitgesproken gezellige sfeer zorgt op een dergelijke avond.
Opmerkelijk was vooral de tropische hitte. Het was ook helaas niet het feestgeweld wat voor deze warm dichtbij Calypso komende temperatuur zorgde. Achteraf bleek namelijk gewoon dat de airco slechts parttime draaide.



Mevrouw Estroe achter de decks draaide gelukkig wel gewoon door. Lekkere stevige plaatjes echter net niet van het soort waardoor je voluit door huppelende voeten op de dansvloer wordt gesleurd. Surgeon mocht het overnemen, de kleine, bebrilde dj had wat moeite om zijn grote platenkoffers open te krijgen, maar al snel stuiterden de lekkere technoklanken zo uit zijn dj-bag!


Surgeon @ mr Sample


Beneden in de grotten is een tweede kleine dansvloer en een gezellige chill-out met een Spaans barretje. Hier werd een mix van allerlei soorten oude en nieuwe plaatjes gedraaid. Het was hier beneden vooral ook een stuk koeler, dus aangenamer. Omdat deze grot niet zo groot is, kan het hier ook met een kleiner groepje snel gezellig zijn. Toch zouden de meeste mensen hier beneden liever boven op stevige techno rond willen springen, maar het kwam er gewoon niet van.

Uiteindelijk toch een redelijk vermakelijke maar meer doorsnee, voordoende avond in Utrecht.

Club Risk

Foto's: Tim
Gastauteur: Vincent van Gentevoort

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws