Zoenen @ Club More - Amsterdam, 16 sept

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Zoenen @ Club More - Amsterdam, 16 september

Amsterdammers zoenen niet!

Helaas was het voor de Verse Geesten (gedwongen) de laatste keer dat Zoenen in de Amsterdamse More gegeven werd. Onder het publiek dat wel de moeite had genomen bleek het weer een daverend succes. Toch is het niet het publiek dat wel kwam maar meer het probleem van het publiek dat niet kwam. Het vaste More publiek blijft duidelijk weg op de zondagavond. Dit is jammer want de wat-de-boer-niet-kent-dat-eet-ie-niet mentaliteit van de Amsterdammers is hier toch erg misplaatst. Volgens velen is het concept van Verse Geesten uniek en zou Amsterdam trots moeten zijn dat dit concept ook in de hoofdstad aan de man gebracht kan worden. Misschien was het wel de hoogdrempeligheid van club More! Feit is dat door de tegenvallende bezoekersaantallen Ronald Molendijk en consorten het hoofd wat Amsterdam betreft niet meer boven N.A.P. kunnen houden.





Bovenstaande zorgde er overigens niet voor dat de sfeer onder de daadwerkelijke bezoekers er minder op werd. Jeroen van Inkel en Ronald Molendijk stonden niet met minder enthousiasme hun mix van oud en nieuw aan elkaar te draaien. Ook de het zoenspel, de 'Labamba', werd door de Arties met even veel overgave gebracht als de keren ervoor.
Het publiek, weer volledig rood getint, danste of dat de 'avond' nog redden kon. Spijtig genoeg was het al te laat! Zoenen in de More is een te vroege dood gestorven.



















7 oktober kunnen we er weer lekker 'ouderwets' tegenaan in de Calypso. Met het thema Haat en de kleur Geel zal het dak er weer eens een keer afmoeten!

Verse Geesten

Tekst: Jim!
Foto's: Jos

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws