MTC, Now & Wow Rotterdam - 30 juni

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Buiten het feit dat ik zelf altijd een grote fan ben geweest van het fenomeen MTC, moet ik helaas meedelen dat er weinig pluspunten te vermelden zijn over deze editie.
Aan deze vroeger zo goed bezochte en bijzondere party is weinig overgebleven. Met de komst van NoW&WoW is er in principe ieder week een MTC party.
Dit keer waren er een ballenbak, een grote kijkdoos en een paar scootertjes achter in de Wow zaal. Maar is het niet zo dat er iedere zaterdag iets nieuws verzonnen wordt om de sfeer een wending te geven zoals we dat van Ted Langenbach gewend zijn?


De ideeenbus raakt misschien leeg en ook het publiek schijnt de dresscode niet al te nauw meer te nemen. Waar is de tijd gebleven dat je de hele zaterdagavond voor de spiegel moest staan om uberhaupt een MTC party binnen te komen? Het fenomeen enveloppen met daarin het geld voor 't in de voorverkoop gekochte kaartje retour is niet meer van deze tijd, jammer! Voor sommigen is dit wellicht positief, maar de exclusiviteit en het speciale MTC-gevoel gaat er vanaf.




Ook de (frisse) lucht toevoer van het pand laat bij een drukke avond te wensen over. Zoals bij iedere drukke avond aan de Sint Jobsveem druppelde het bezoekerszweet van het plafond. Gevolg hierop is dat sommige jongens zich verplicht voelen het bovenlijf te ontbloten. Een reactie waar een ultra-desireble-relax-club een verbod op zou moeten instellen.




De muziek op de 30e juni jongstleden was op het vrij harde en schelle geluid in de Wow zaal goed te doen.
In Wow hebben achter de draaitafels plaats mogen nemen: van 22.00 tot 1.00 Cassie6, van 1.00 tot 6.00 Prinz & Sheila.
In NoW was dat: van 22.30 tot 00.00 Lespe, van 00.00 tot 2.00 Laidback Luke, 2.00 tot 4.00 Danny Howells, 4.00 tot 6.00 Lacroix.
Now was dan ook ouderwets beuken!



Velen zullen op mijn mening een hoop aanmerkingen hebben want er zijn genoeg bezoekers geweest die wel een goede avond hebben gehad...
Dus hierbij is het Forum geopend!


Auteur: Jim
Foto's: Jos

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws