Ballroom, Nighttown Rotterdam - 30 juni

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Jammer, jammer, jammer!
Ballroom, een geweldig initiatief maar te weinig publiek. Het idee van de verse geesten Kickel, Camiel en Ronald slaat nog niet echt aan. Het opzetten van een calypso achtig idee in een discotheek als Nighttown vereist blijkbaar toch iets meer planning en promotie bij de juiste doelgroep. Tevens het feit dat er tot nu toe elke keer een grote tegenhanger is blijkt niet mee te werken. Afgelopen weekend was die tegenhanger extra groot. Te noemen MTC, maar ook Roze Zaterdag en het feit dat de dag erna Calypso's gouden editie gehouden werd.

Een prima verzorgde decoratie waar duidelijk veel werk in gezeten heeft en ook de juiste muziekkeus in de grote zaal zorgde evengoed voor een leuke sfeer onder de weinige bezoekers die Nighttown bezochte. Ook de basement waar de gouwe ouwe (Calypso) klanken te horen waren was niet goed gevuld. Ook hier een prachtige aankleding en heerlijke banken rondom de dansvloer.
Het bovenstaande concluderend herhaalt de eerste zin. Jammer, jammer, jammer!

Volgende maand weer een editie van Ballroom met dit keer als tegenhanger Lowlands. Die keuze moet toch niet moeilijk zijn, ... Lowlands is er volgend jaar ook weer.







Ballroom


Auteur: Tjimme
Foto's: Jos

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws