Off-Corso, Kruiskade Rotterdam - 23 juni

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Off-Corso? Ja, de meeste mensen kennen het nog niet of hebben er alleen nog maar van gehoord. Het is een nieuwe lounge cafe op de Kruiskade in Rotterdam. Het gaat open om 8 uur en sluit iets na 2 uur 's nachts.

De inrichting is geheel in de stijl van de jaren 60, 70 wat een gezellige, en vooral eens een wat andere sfeer geeft. Rondom staan een aantal banken waar het publiek lekker onderuit hangt met een drankje. De dj staat gewoon in het midden van de zaal met de het publiek om hem/haar heen. Ook populair is de hoek waar een spelcomputer staat, die je in 2 heerlijk fauteuils kunt bespelen. De meeste mensen komen er rond een uurtje of 11 om af te spreken met vrienden en gaan na een aantal drankjes op weg naar een andere gelegenheid voor de rest van de nacht.

Vanavond mocht dj Marty zich achter de draaitafels begeven samen met Richard. He was een experiment waarbij Marty lounchetunes draaide en Richard hem begeleide/onderbouwde met zijn keyboard. Wat later op de avond werd dit tevens afgewisseld met wat breakbeats om het publiek lekker in de stemming te krijgen. De Off-Corso is dus mede door zijn ontspannen en gezellige sfeer een goede plek om even lekker wat te drinken en je voor te bereiden voor de rest van de nacht.












Meer infoOff-Corso


Foto's en tekst:Jos Kottmann

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws