Billy Nasty @ Future, Nighttown - Rotterdam, 20 april

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Nasty @ Future




Michel de Hey en Billy Nasty liggen elkaar wel. Nasty was vorig jaar al een keer te gast in de Future en zette toen de bomvolle kelder flink op zijn kop. In het begin van dit jaar deden ze dit nog eens vet over en lieten ze eerst om en om en later back 2 back de Escape op zijn grondvesten trillen. Genoeg reden dus om de Mr Tortured Records nogmaals in de Future te verwelkomen.



Bij binnenkomst was de basement van Nighttown al lekker gevuld. Dit in schril contrast met The Clue Train Manifesto in Now&Wow waar het heel rustig was. Aan de muziek lag het daar trouwens niet want er werd flink gebeukt in de voormalig opslagloods. Mede door dit eerdere bezoek aan Now&Wow misten we De Hey en kwamen binnen toen Nasty al plaats had genomen achter de draaitafels.



Wat kan die man toch lekker draaien. Schijnbaar zonder enkele moeite draaide hij de ene na de andere klapper en het weer typische Future-publiek stak de waardering niet onder stoelen of banken. Op de een of andere manier heeft Nasty altijd alle toppers van het moment in de tas. platen als "Electric envoy - Channel deluxe" en "Gaetano Parisio - Outdated EP" of de G-Forze remix van "Monika Kruse - Waves" zijn vaak overal te horen maar hij draaide ze allemaal achter elkaar. top! Ook de Hey was in zijn nopjes want met een niet aflatende glimlach stekkerde hij door de basement.



Een lekker avondje in the basement dus. Aanstaande vrijdag is het de beurt aan Johannes Heil. Verwacht veel van deze Duitse producer. De man heeft al tientalle superstrakke producties op zijn naam staan en schijnt ook als DJ de pannen van het dak te draaien. Allemaal dus naar Nighttown vrijdag om het koniginnedagweekend (goed scrabble woord..)eens goed in te luiden.



deze keer niet zoveel fotos vanwege technische problemen met de camera.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws